Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? Segítség? (lentebb szöveg)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Van egy csaj a gimiben aki tetszik, de ő most lesz 17. Gondolom no esély, de nem tudom.
Köszönő viszonyban vagyunk. Amúgy csajozással nincsen gondom, mert velem egykorúakat 14-15 éves csajokkal megy a dolog, de ő igazán tetszik. Amúgy 4.6 átlagom van. Szálkás. Vélemények, hogy mennyi az esély. Értelmetlen válaszokat ha lehet mellőzzétek. Kösszi!:)
2012. máj. 4. 21:36
1/6 anonim válasza:
Szálkás :DDD ezen nevettem :D Mi szálkás?
2/6 anonim válasza:
Hát ha vasalod a hajadat és olyan vagy mint a mai fiatalok egyik része akkor NO KOMMENT! De a kor nem számít szerelemben! Ha mégis ezért mondana neked NEM et akkor vagy bolond vagy szégyell, vagy erre hárít és tényleg szeret! De Figyelj a nőket sose érted meg ezt is kalkuláld bele! Amúgy sok sikert kívánok;)
3/6 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak: A HAL!
2. válaszoló: értem! de nem vagyok belé szerelmes:D
2012. máj. 4. 21:40
5/6 A kérdező kommentje:
Matek zseni:DD amugy én se gondolok nagyobbra:) köszi a válaszolóknak.
2012. máj. 4. 21:44
6/6 anonim válasza:
Szerintem igen,vannak olyan lányok akiknek a náluk egy-két évvel fiatalabb fiúk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!