Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kar vastagságán múlik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kar vastagságán múlik a barátnőszerzés?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 10:52
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Jaj de utálom már ezt az elcsépelt, ostoba szöveget, Kittycica. Mégis mi a f.sztól lenne tökös meg honnan lenne magában biztos, amikor senki nem fekszik le vele, és k.rvára nem jön be senkinek? Önbizalma nem csak úgy terem az embernek, mint a gyom, hanem az élményei meg a kapott visszajelzések alapján lesz neki vagy nem lesz neki. Nyilván ha ő is megkúrt volna már 200 nőt, mint az a csávó, akkor lenne önbizalma...
2012. szept. 4. 20:19
 42/45 Kittycica94 ***** válasza:
Nem attól lesz valakinek önbizalma hogy megkúrt 200 nőt!
2012. szept. 4. 20:46
 43/45 anonim ***** válasza:

doktorrossz jól írta, az önbizalom nem terem fán, ha az "egész életed katasztrófa", kötve hiszem,hogy nagy arcal viselkedsz az utcán.

Ez olyan mintha a szegényember gazdgaként viselkedne.

Tény, hogy nem 200 nőt megdöntésétől lesz, de oda is el kellet jutni valahogy és ha ilyen könnyű lenne akkor még a kérdezőnek se lenne problémája. Mindenkinek van egy adott szinthe és ez az életben szerzett tapasztalatoktól nő illetve csokken, ha sikeres vagy egy sportban akkor egyre többször egyre nagyobb szeretettel csinálod, de ha nem akkor meg elmegy a kedved. vagy te láttál már olyat aki tök béna volt, de mindig olyan örömmel csinálta a dolgot mintha pro lenne? Nyilván van aki folyton próbálkozik és nem adja fel, hogy jobb legyen de ez más kategória

2012. szept. 4. 22:46
 44/45 A kérdező kommentje:
Én ezt nem is próbáltam már évek óta, de 23 éves fejjel úgy, hogy semmi tapasztalatom a nők terén, egyáltalán nem is tudok szeretettel hozzáállni.
2012. szept. 5. 00:01
 45/45 anonim ***** válasza:
K*rva egyszerű. Szólíts meg lányokat. Nem kell semmire gondolni. Odamész, megkérdezed az időt, elnyomsz egy poént (én pont tegnap a boltban mondtam egy lánynak, hogy nemvagyok a polcon, észre sem vesz... jó, ismerős a lány, de akkor is).
2012. szept. 5. 06:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!