Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kar vastagságán múlik a barátnőszerzés?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 10:52
21/45 anonim válasza:
"Nem jönnek a lányok." Persze, hogy nem mennek, mert látják, mekkora rinyálós vagy. Nekem általában nem okoz nehézséget az első lépés megtétele, de ha tudom, hogy a pasi akkora szerencsétlen (már elnézést), mint amekkora te vagy, akkor lesz.rnám, ha akkora karja lenne, mint nekem derekam, nem mennék oda hozzá. Nyivákolás helyett lehet nem ártana egy kicsit tenni is azért, hogy barátnőd legyen. Az életben semmi nem működik úgy, hogy majd odarepül hozzád, te meg, ha kartávolságon belül van, elkapod. Amilyen hiper"érett" vagy, szerintem még pár évig ne is csajozz.
22/45 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy elég sokmindent megkaptam úgy, hogy nem, vagy alig küzdöttem érte, de pont a nőkkel nincs efféle szerencsém. Vagy talán vak is lehettem, mert esetleg nem vettem észre közeledési szándékot?
2012. szept. 4. 11:28
23/45 anonim válasza:
Ez csak azt bizonyítja, hogy gazdagok a szüleid, te pedig el vagy kényeztetve.
24/45 anonim válasza:
Ne várd már, hogy a nők közeledjenek hozzád! Legyél határozott, viselkedj férfiként!
A tapasztalatlanság meg lehet előny is, ha akarsz tenni azért, hogy tapasztalatot szerezz!
25/45 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy kifejezetten gazdagok, de tény, hogy el lettem kényeztetve, aminek örülök is, meg nem is.
2012. szept. 4. 11:41
26/45 anonim válasza:
Hát sem a vékony kar, sem a szőkésbarna haj nem egy aduász a nőknél, de hidd el, hogy pozitívabb hozzáállással neked is simán lehetne csajod. Csak hát pont az a gond, hogy ezer negatív élmény után hogyan tesz szert az ember pozitív hozzáállásra.
27/45 anonim válasza:
Nem a karnak hanem a pénztárcának és a cerkának kell vastagnak lennie,hogy tapadjanak rád és ők akarjanak felszedni téged.
28/45 anonim válasza:
Ne a karod legyen vastag. A tárcád és a farkad.
29/45 anonim válasza:
Ez ostobaság. Nekem vastag a farkam és jól is keresek, mégis 100-ból egy nőnek ha bejövök, legjobb esetben.
30/45 anonim válasza:
Érdekes, nekem is nagyon vékonya karom van sajnos, ezt örököltem, vékony csontozat, vékony alkat, pedig edzem is itthon, mert nem vagyok pénzes srác és mindent magam pénzéből kell megoldani, meg még a hajam is közelebb áll a szőkésbarnához, bár inkább ilyen világosbarna, még sem kellettem még egy lánynak sem. Fura, de tényleg ezek a bana szemá, fekete hajú, vastag karú gyerekek a menők. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!