Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy nem aláztam meg magam? Lebuktattam a pasim
Tegnap délután eljött a pasim, hogy ebédeljünk a nővéreméknél. Majd mikor végeztünk azt hittem, hogy együtt töltjük a napot, ki holmi kifogásokkal (vidékre kell mennie, mennyi munkája van) haza hozott.
Éreztem, hogy valami nem jó, de ő csak hajtotta hogy "szerinted ez nekem jó, hogy nem vagyok veled" és hasonló szöveget.
Gondoltam egyet és össze hívtam kettő barátomat, hogy nézzük meg haza e ment a kocsija a ház előtt van e.
Hát ott volt! De mivel az utcára nyílik az ablaka, redőny felhúzva, szóltam a barátnőmnek sétáljon el az ablak mellet.
Szalad vissza a kocsihoz, hogy épp most élvez egy hatalmasat a barátom egy nővel.
Oda rohantam és elkezdtem verni az ablakot. 10 perc múlva kijött (lihegve), hogy mit keresek itt, mondtam neki jöttem meglátogatni hogy van, de nem szólok a csajának. Kérdezte, hogy most így nekem jobb? Mondtam, hogy igen, küldtem egy puszit és eljöttem.
Szerintetek jól cselekedtem, hogy nem csináltam balhét?
Kicsit sajnálom, hogy nem hoztam kellemetlen szituba a csaj előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!