Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a csajjal?
Figyelt kérdés
van 1 lány az iskolába teljesen belém van zugva facen beszélünk mindig irja szeret kellek neki meg ilyennek de nekem nem tetszik mondtam neki hogy csak barátilag akarom a dolgot de még mindig irja a dolgait. Igazából elég ronda. Nekem 1 másik lány tetszik lehet össze is jön a dolog csak nem tudom mit kezdjek a másik csajjal. Őtlet???
szinte már idegesit
2012. szept. 3. 22:00
1/13 anonim válasza:
Ha szépen, kultúráltan is elmondtad már párszor és nem érti meg akkor tiltsd le. Mást nem tudsz csinálni vele, ha a szóból nem ért.
2/13 A kérdező kommentje:
látom minden nap az iskolába..
2012. szept. 3. 22:04
3/13 anonim válasza:
huh, én már rég idegbeteg lettem volna. ignoráld egész egyszerűen, mintha nem is létezne. kicsit tahó megoldás, de ha nem működik a normális dolog, akkor a drasztikusat kell választani :D
4/13 anonim válasza:
hajjajj de sokszor volt ilyen törlés vagy legalább is elrejtés ha zaklat így is akkor keményen küld a szemébe hogy hagyjon már békén
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. szept. 3. 22:18
6/13 orsi16 válasza:
Ugyan már! csak szeretethiányos a csaj. Mond meg neki, hogy majd ő is biztos megtalálja a hozzá illő fiút! az ilyet szeretik hallani a lányok:)és diszkréten mond meg, hogy már más tetszik, ha még így se hagy békén, akkor tényleg tiltsd le, mert nem százas a csaj.
7/13 anonim válasza:
Ha nemsikerül , gyere össze vele , 2hét után szopasd le magad 1-2x és dobd .. Ez a szemétebb de egszerübb út , mi sulinkba simán megcsinálnák ..
A másik ugyanez ha nemérti meg gyere össze vele , de legyél vele nagyon bunkó ..
8/13 anonim válasza:
Mond meg neki szépen és világosan, hogy nem lesz semmi köztetek és ha ezt így folytatja az lesz a vége, hogy kizárod az életedből amennyire csak tudod.
10/13 A kérdező kommentje:
olyat ir hogy megdughatom csak jöjjek vele össze szánapom
de lehet téleg az lesz megdugom azt otthagyom a ....
2012. szept. 4. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!