Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz a gumikötél eset?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm olvasta a "A férfiak a Marsról a nők a Vénuszról jöttek" c. könyvet...aztmondta, van benne egy olyan rész, hogy ha a pasi kimutatta, hogy tetszik, vagy történt valami, akkor utána eltávolodik, de később "visszajön" mint a gumikötél...

Na most nekem van egy fiú...eléggé tetszik, nagyon aranyos...mikor beszélünk tesz célzásokat, ami eléggé arra utal, hogy neki is tetszhetek...de néha, miután tökjól elbeszélgettünk, jó témák voltak, későbbi beszélgetésekben olyan furcsa...mintha flegma lenne...

Szerintetek?:S

2009. júl. 28. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igaz. Engem, amikor a férjem meghódított, sosem "vett vissza" az udvarlásból. Ha komolyan gondolja a pasi, akkor nem vesz vissza az udvarlásból, hiszen a cél az, hogy minél előbb meghódítson. Szerintem inkább arról lehet szó, hogy rossz napja volt, vagy valahol máshol jártak a gondolatai.

24/L

2009. júl. 28. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:

sztem akkor vesz vissza az udvarlásból, ha nemakar nyomulósnak tűnni, és egy-egy "jó nap után" lehet aztérzi h túlságosasn nyomult, ezért visszavezs egy kcisit.

vagy, másik lehetőség, ha aztlátja h a nő továbbra is ugyanolyan, ugyanúgy viselkedik, nem mutat ki többet, akkoris visszavesz.

vagy, azért vesz vissza, mert aztvárja h most telépjél vmit, ő már lépett.

2009. júl. 28. 14:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Segítettek:)

De aki esetleg még tud valamit, várom:)

Előre is köszi:)

2009. júl. 28. 14:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Egyébként én egyre többet mutatok ki és szerintem ő is...:)

Az első feltevésben lehet valami, de sztem nem komoly:)

És a harmadikban is lehet valami:)

2009. júl. 28. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:

jaj én barátnőm is ezt a könyvet olvasta olyan hülyeséget vannak benne hogy a bokám lefosom.

szóval sztem ne izgulj ha kellesz a fiúnak keresni fog ha nem akkor nem ez van sajna.

2009. júl. 30. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, pasija válogatja inkább a kérdés hogy bejön e neked az a tipus aki nem annyira határozott, mert én az ilyesmit határozatlanságnak nevezem. Amit te elmondtál abból még lehet bármi, nekem apukám mondta mindig hogyha egy nő felé kinyílvánította mit érez komolyan utána elképedt magán és nem mert elé menni pedig nem az érzéseivel voltak bajok. :D Én is épp hitegetem magam hogy biztos ez a gond a pasival is akivel szimpatizálok, de őt elkönyvelem bunkónak mert sajnos tényleg az, csakhát elvakultságból nem veszem észre.
2009. júl. 30. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:

20:49 : ez nagy volt a "bokám lefosom" xD

egyébként igen ha a pasinak kell egy lány/nő akkor folyamatosan halytani fog rá nem csak 1szer 2szer

2009. júl. 30. 23:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Megoszlanak a vélemények, de azért köszi a válaszokat:)
2009. aug. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!