Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalan vagyok, valakinek hasonló eset esetleg?
Megpróbálom röviden összefoglalni, hogy miről is van szó. Már több, mint két éve voltam kapcsolatban egy férfival, akinek egyébként családja van, csak nagyon szét vannak esve. A felesége sokat dolgozik, keveset van otthon. Kerestük egymás társaságát mindig, nem feküdtünk le, csak orális része volt a dolognak. Egyébként is jól elvoltunk, sokat nevettünk, eljártunk sétálgatni, hívtuk egymást telefonon is, stb... Mondhatni testi-lelki jóbarátok voltunk. Azonban én a jövőhéten elköltözök a tanulmányaim miatt. El akartam tőle búcsúzni. Mind a ketten tudtuk, hogy mikor lesz a nap, amikor utoljára látjuk egymást. Az utóbbi két hétben viszont kerülte a társaságomat. Ha hívtam nem vette fel, ő nem hívott, ha találkoztunk már 20 perc után hazament úgy, hogy ő végig nem mondott semmit, vagy ha igen, akkor csak vagy megbántott, piszkálódott, flegma volt velem és arrogáns. Kérdeztem is tőle, hogy miért ilyen rideg és távolságtartó velem, de azt mondta, hogy mindig is ilyen volt. Pedig ez nem igaz. És tegnap láttam utoljára, egy busszal jöttünk haza, de megkért, hogy még csak mellé se üljek. El sem köszönt normálisan.
Szerintetek miért viselkedett így? Ennyire nem érdekli, hogy elköltözök? Volt már hasonlóban részetek?
Légyszi, az elítélő gondolatokat a feleség miatt ne írjátok le. Így is elég rosszul érzem magam. A normális válaszokat pedig köszönöm :)
a feleségével mindig jóba voltak :) tehát nem azért csalta, mert mondjuk egy házisárkány a nő...:)
könnyes búcsúra meg egy pasitól nem is számítok :/
Jedwardlove, én is így gondolom sajnos :(
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!