Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadják el a szüleim a barátomat?
Apukám még nem is mond semmit, ő úgy van vele, hogy ha van, ha nincs, neki mindegy.
De anyukám egyszerűen nem képes elfogadni, állandóan kioszt. :( Pedig szerintem egyáltalán nincs vele baj. Tanul egyetemen, szülei vállalkozók, rendes családból származik, mindig alkalomhoz illően öltözködik, megadja a tiszteletet, szüleimmel mindig kedvesen beszél, segít nekik mindenben, ha kérik.
Talán az zavarja anyumat, hogy 6 évvel idősebb tőlem. Én még középiskolás vagyok, ő pedig lassan végzős egyetemista.
Amikor esetleg mi a barátommal összekapunk, akkor ugye szomorú vagyok nagyon, el szoktam mondani anyának, ő pedig jól lehordja mindennek, hogy ő engem bánt, meg minek álltam össze vele ilyen fiatalon, meg buliznom kéne meg ilyenek... de én nem vagyok olyan fajta, addig sem voltam olyan, míg ő nem volt, szóval nem tudom mit vár... én pedig emiatt bűntudatot érzek.
Hogyan tudnám megoldani? Anyukám miatt folyton rossz kedvem van így, sőt akkor is, mikor barátommal vagyok és eszembe jutnak a dolgok, amiket mond... :/
2 éve vagyunk lassan együtt, 1 év 1 hónap után tettem szét a lábam, ha kíváncsi vagy... szóval nem kihasznál, nem bánt, semmi ilyesmi.
Veszekedések? Nem tányért vágunk a földhöz. Nem is nevezném veszekedésnek, nem is írtam így fent sem.
Olyanokon szoktunk "veszekedni" pl, ha valamelyikünk viccelődni akar, de a másik félreérti és megsértődik.
De ez nem egetrengető probléma, néha direkt sértődünk meg, hogy jöjjön a másik nyalizni, odabújni, bocsánatot kérni.
Komoly veszekedések sosem voltak. Nem vagyunk féltékenyek a másikra, nem nyomozunk egymás után. Megbízunk egymásban.
Szerintem minden kapcsolatban vannak néha konfliktusok. Itt lehet gondolni egy rosszul sült el viccen is, vagy már az ordibálásra, esetleg fenyegetésre. Ki hogy értelmezi.
De az biztos, hogy szerintem aki 1 év alatt nem veszett össze a párjával, akkor ott valami nincs rendben.
Én barátnőmmel összeveszek néha, ha segíteni akarok neki, de ő nem fogadja el. Ettől függetlenül mi jó barátok vagyunk, és nincs gond.
Ha ezért lehetne szakítani, meg hasonlók, akkor én már itthon sem lennék. :) sőt, nem is lennének barátaim, egyedül lennék...
Légy szíves ne anyucizz, ez elég gúnyosan hangzik!
Amilyen a barátom, ő az ellentetjét mondja róla. Tehát ha rendes, akkor ő azt mondja, hogy nem normális, bunkó, rossz és kész, hülye a természete és hasonló... nem kezdem el sorolni.
Mind a kettőnknek meg van a maga stílusa (barátomnak és nekem). De mindig megegyezünk, próbálunk alkalmazkodni a másikhoz, néha sikerül, néha nem, de ettől mi még szeretjük egymást!
19:45 Nahát! Úgy látszik, hogy akkor a barátnőmmel tényleg lelki társak lehetünk, mert 3 hete és 2 napja vagyunk együtt (hivatalosan :) ) és még nem veszekedtünk...
Mert mindig ezen poénkodunk, mert már felvetült bennünk, hogy sohasem veszekedtünk... pontosabban a barátaink furcsálták ezt... így mi is észrevettük :)))
Mondjuk igaz, 1 évig voltunk szimplán barátok és úgy vallottuk be egymásnak... Mintha tegnap lett volna az első csókunk, és egyre jobb és jobb! *:*
Áhhh, de nem akartam ennyire elkanyarodni a tárgytól, csak annyira szeretem a szerelmem... ^_^
Szóval igen is van, hogy nincs vita, és egyre inkább azt tapasztalom, hogy lelkitárs is létezik...
Persze biztos összeveszünk 1x, bár mi mindent kibeszélünk és tiszteljük egymást...
Na, örülök neki, hogy megvagytok!
De most mit kell gúnyolódni? Honnan tudod, hogy te örökre vele maradsz? Majd össze fogtok ti még kapni valamin, azért ennyire ne örülj nekem sem!
Szerinted ha valamelyikünknek annyira sz*r lenne, együtt lennénk már 2 éve? Ő ráadásul már felnőtt, azt csinálhat, amit csak akar, kidobhatna akár mikor, ha úgy gondolja, meg én is őt, mégsem tettük idáig... biztos nagyon rossz a kapcsolatunk valóban... itt anyukám vs. barátom kapcsolatáról van szó, nem rólunk!!!
Nah! Végre enged kommentelni megint! :)
Nem gúnyolódtam, de ezt piviben megírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!