Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek baj hogy pofonvágt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj hogy pofonvágtam a barátomat?

Figyelt kérdés

nagyon megsértett, konkrétan így volt:

volt szó arról hogy esetleg barnára festetem a szőke hajam , de sokat őrlödtem rajta..végül mégis a szőke maradt, és amikor ezt közöltem vele, akkor azt mondta hogy kár hogy ilyen k.rvás marad, mert neki tetszett volna a barna..ilyenkor egyszerűen nem bírtam és adtam neki egy pofont..nem nagyot de azért érezte..

2hónapja vagyunk együtt. most azt mondja hogy szakít velem mert ő ilyen lánnyal nem jár aki megveri :O

én 18vagyok, ő 19

2012. szept. 1. 23:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
hát figyelj ha ennyit érsz neki akkor hagyd a pcsába.
2012. szept. 1. 23:10
 2/11 Mókusgyilkos ***** válasza:

hát paraszt :) hagyd rá.

sztem is ótvar a szőke de kétlem h így fogalmaznék valaha is akár bnő akár vadidegen h kár h ilyen qrvás marad XD

ha ekkora p*cs akkor legalább csak 2 hónapot bsztál el rá :)

2012. szept. 1. 23:10
 3/11 A kérdező kommentje:
engem az bánt csak hogy úgy állít be mintha én ilyen erőszakos izé lennék..56kg vagyok..és picike
2012. szept. 1. 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom.

Én ilyesmiért sosem pofozkodnék, inkább máshogy vágom ki magam, vagy visszamondom neki, de néha fel sem veszem a "csipkelődést" (ami kölcsönösen előfordul).

Sportolok, elég jó kondiban vagyok, ha csak úgy lehúznék neki egyet, hát megérezné. Meg elég nyugodt a természetem is. Sokszor csak mosolygok rajta, ha mond valamit. :)

Van pofozkodás. :D Szex közben izgatja, ha néha középfinoman-durván adok neki egy két pofont, vagy rácsapok itt-ott, de ez egész másról szól. :)

2012. szept. 1. 23:12
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nos én nõ vagyok,és szerintem baj hogy pofonvágtad.Hol az önkontroll?Kimondta amit gondolt,ne haragudj ....ez hisztis viselkedés.
2012. szept. 1. 23:13
 6/11 anonim ***** válasza:

3. A "picikék" néha még "erőszakosabbak". Attól, mert kisebb vagy, rosszul eshetett neki.

Magyarázd el, hogy téged meg az bántott, amit mondott. Elhamarkodottan cselekedtél, mert mélyen megsértett, és nem is gondoltad, hogy a pofon ennyire fájni fog neki. :)

2012. szept. 1. 23:14
 7/11 anonim ***** válasza:

5. Nálunk a barátom szokott néha "hisztizni", kb. azért, mert én nyugodt maradok a kisebb vitákban is. :)

De nem pofozkodik, olyan még sosem fordult elő. Én nem ütném meg, legfeljebb hárítanák. Nem vagyok a dolgok erőszakos elintézésnek híve. :)

2012. szept. 1. 23:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szerethetett ha lek..., hagyjad hadd menjen, jobbat érdemelsz, én ugyan így jártam engem is lek..vázott mert féltékeny volt a legjobb fiúbarátomra akivel együtt nőttem fel, a nyílt utcán kevertem le neki egyet. És ott hagytam, 2 nap múlva ő kért bocsánatot. Csak már késő volt, elcseszte.
2012. szept. 1. 23:16
 9/11 A kérdező kommentje:

tudom hogy elhamarkodottan cselekedtem de én akkor sem vagyok ilyen plázacica jellegű hanem ízlésesen szőke..

nyilván bocsánatot kértem tőle utólag..

2012. szept. 1. 23:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem rúgd tökön
2012. szept. 1. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!