Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a barátomat, hogy vizsgáltassa ki magát?
Nemrég jöttem össze egy sráccal, nagyon szeretjük egymást.
Még nem feküdtünk le, viszont én szeretném ha kivizsgáltatná magát ugyanis rengeteg lánnyal volt már együtt és óvszer használata nélkül.
És én sem szeretnék óvszert használni, az előző többéves kapcsolatom latt is tablettával védekeztem.
Hogy kérjem meg erre, hogy ne legyen sértő?
Egyetértek veled, sose lehet tudni... A leendő pasid se tudhatja, hogy nem lappang-e benne valami, ami lehet csak évek múlva jön ki, de már most benne van.
Én a helyedben azt tenném, hogy mond el neki, hogy minden kapcsolatodat szeretnéd ilyen szempontból tiszta lappal indítani, és menjetek el együtt egy vizsgálatra.
Ha 100% biztos, hogy neked nincs semmid, akkor is. Ez a dolog megkívánja, hogy ha ő is, akkor menj te is.
mond meg neki h ha ilyen nagy legény volt h gumi nélkül húzott meg mindenféle ríbancot akkor ahhoz is legyen nagy legény h kivizsgáltatja magát :)
egyébként h ha van annyi esze akkor simán megfogja érteni akárhogy is mondod neki..
"Figyelj, Péter, meg vagyok őrülve érted, és már alig várom, hogy meztelenre vetkőztessél és kényeztethesselek mindenhol, hogy magamba fogadhassalak, nagyon szeretném már!! De előtte még van egy fontos feladat mindkettőnknek, mert én nem szeretném óvszerrel csinálni, el kell mennünk egy rövid vizsgálatra, hogy biztosak lehessünk abban, hogy óvszer nélkül is megbízhatunk egymásban. Segíts kérlek, megszervezem, beszéljük meg, mikor lenne jó, ez egy egyszerű vérvétellel (izé? mivel még?) megvan."
Figyelj nagyon oda, amikor mondod: ha a Péter helyére elfelejtenéd az ő nevét behelyettesíteni, előre figyelmeztetlek, bajban leszel :)
:D
Köszönöm, igazatok van el fogom neki mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!