Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaphat róla e-mailt?

Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik, nem értek annyira a gépekhez. Szóval a pasim azt állítja, hogy e-mailt kap arról ha én fb-on levelezek valakivel vagy visszajelölök neki meg stb. szóval mindenről. Ez lehetséges? Betegesen féltékeny, de szeretem, nem hiszi el h nem csalom meg, és képes nyomozni utánam, de h e-mailt kapjon azt nem hiszem. Vagy lehetséges? Help mert már nem merek felmenni fb-ra :D
2012. szept. 3. 18:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ő hogy kapna? te kaphaszt az email címedre.a történésekről. ilyen hogy lájk,meg ünezőfali bejegyzés.
2012. szept. 3. 18:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak mert a múltkor mondta h honnan ismerek vkit, (akkor jelöltem vissza). ő nem ment fel a sajátjára, én nem léptem be a gépéről a jelszavamat meg nem tudja. szóval nem értem honnan tudta h télleg azt az embert jelöltem vissza
2012. szept. 3. 18:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha másodlagossan beírta az email címét, akkor kaphat. Nem mersz felmenni facebookra?! tehát rejtegetsz valamit?
2012. szept. 3. 18:44
 4/11 anonim ***** válasza:
nézd meg,hogy nem e az ő mail címe van a értesítésnél
2012. szept. 3. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Kaphat, ha valahogy beállította nálad a saját email címét.

Szakíts vele minél hamarabb a f*szba, beteges állat.

2012. szept. 3. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Dobd ki
2012. szept. 3. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
De az is lehet, hogy nem a fb küld neki e-mailt, hanem az e-mail fiókodban állított be egy olyat, hogy minden érkező levelet továbbküldjön. Tehát ellenőrizd az e-mail fiókodat, hogy nincs-e pl üzenetszabályok közt, hogy minden levél automatikus továbbítása.
2012. szept. 3. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:
És te még szóba állsz vele? ELmebeteg!
2012. szept. 3. 18:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam!

Egyébként meg felesleges bármin is aggódnod! Ha valaki ilyet tesz, nem fogja az orrodra kötni! Megvárja míg olyanra bukkan, amit esetleg keres! Tehát lebuktat!

2012. szept. 3. 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem speciel van facebook hack progim, nem nehéz hozzájutni, ha tudja az ember hol keressen XD
2012. szept. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!