Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt. Kaphat még egy esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt. Kaphat még egy esélyt?

Figyelt kérdés
A barátom, aki 3 napos osztálykiránduláson volt, megcsalt. Természetesen, nem tőle, hanem a legjobb haverjától hallottam vissza.. eléggé bánt a dolog.. Kezdetben még le is tagadta, majd elárulta, hogy tényleg igaz. Állítása szerint még mindig szeret.. De hát.. szerintem én már nem tudnék a szemébe nézni úgyanúgy.. Ti, a helyembe mit tennétek?! :\ Egy esélyt még kapjon, vagy már teljesen felesleges?.. 16/L
2012. júl. 19. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
hülye vagy, ha megbocsájtasz. ugyanis ha megteszed, sorozatosan ezt fogja művelni
2012. júl. 19. 18:55
 2/6 MiniStar válasza:
Szerintem akkor adj neki még egy esélyt, ha úgy érzed h ő az igazi.
2012. júl. 19. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
pfffffffff....
2012. júl. 19. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
felesleges
2012. júl. 19. 19:17
 5/6 Traune ***** válasza:
kérdezd meg hogy miért tette, és hogy tudja-e azt mondani hogy az a csók vagy bármi ahogy megcsalt semmit se jelentett neki. ha őszintén gondolja szerinted hogy nem jelent neki semmit akkor kaphat még 1 esélyt szerintem.
2012. júl. 19. 19:20
 6/6 A kérdező kommentje:
hatalmas gondolkozásokba vagyok.. már magam sem tudom... azért köszönöm mindenkinek :)
2012. júl. 19. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!