Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megkedveltem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmmel felmentünk 'chatroulette' csak úgy szórakozás képen és összebarátkoztunk egy külföldi sráccal. Aztán annyi is volt, de utána ő rám írt hogy nem-e skype-olunk még, én meg hát miért is ne :) és tudjátok nem az 'a melledet akarom teddki' fiú hanem tökre aranyos meg már egy ideje nagyon jól elbeszélgetünk és egyre jobban érzem azt hogy hiányzik mikor nem beszélek vele és nem tudom hogy hagyjam abba mert úgyse lesz ebből semmi mivel elég messze lakik, de nincs szívem csak úgy nem törődni vele... szóval nem tudod mit csináljak.. szerintetek?2012. szept. 3. 17:11
2/7 A kérdező kommentje:
inkább kihagyom:D
2012. szept. 3. 17:28
4/7 A kérdező kommentje:
ő 22, én 18
2012. szept. 3. 18:32
6/7 anonim válasza:
Ha nem tudtok találkozni úgyse tudsz tenni semmit.
Max lesztek "táv barátok":D
7/7 anonim válasza:
a camszex nem hülyeség komolyan.
Találkozni nem tudtok nem tudjátok megérinteni egymást de ha még is akarjátok egymást akkor maszturbáljatok egymás előtt ,esetleg táncolt és sztriptizelj neki.
Tudom nagyon prollin hangzik, de tényleg jó lehet persze csak akkor ha már nagyon jól megismertétek egymást és persze skypon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!