Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Egyáltalán h lehetek ilyen balszerencsés?
Jelenleg van egy komoly kapcsolatom, 2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel aztán ő ma jött haza az új iskolájából (eddig dolgozott)és elkezdte ecsetelni, h milyen a suli.
Kiderült, h az új osztályfőnöke az én volt "szeretőm", kb két és fél éve voltunk együtt párszor, de a férje gyanakodott rám szal szépen el is búcsúztunk, azóta néha látom a városban, de ennyi.
Na most meg nagyon nem tudom mit csináljak, h szóljak e barátnőmnek, mert ha idő közben derül ki akkor tuti balhé vagy lehet rászáll az én "exem", de biztos, h barátnőmnek is lesz hozzá egy-két szava:SPedig most még jó véleménnyel van az ofőjéről:S
Egy perc néma csend,elesett,most már agglegény bajtársunkért. Ünnepséget tartunk tiszteletére!
* Könnycsepp folyik végig az arcán*
*Tiszteleg*
Leléphet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!