Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a pasija nélkül már nem is akar találkozni velem. Miért? Hogy oldjam meg ezt? Sz*rjak rá?
Gimiben 2 éven keresztül a legjobb barátnőm volt egy csaj (aki osztálytársam is volt egyben),és összehoztam kb 1,5 éve egy fiú ismerősömmel. Előtte gyakran találkoztunk sulin kívül is. Miután összejöttek,még akkor is találkozgattunk néha sulin kívül kettesben. De most meg már jóideje nem akar velem találkozni, csak akkor, ha a pasija is jön. Mindig hívom,és azt mondja,h a pasija nem ér rá,úgyhogy nem tudunk találkozni. Már többször is megbeszéltünk találkozót,de aztán mindig közbe jött nekik valami. Nem értem,hogy miért nem tud velem a pasija nélkül találkozni. Nekem is van barátom,akivel imádok lenni (2éve),mégsem hanyagolom miatta. Most értem el arra a pontra,hogy úgy érzem,inkább nem is akarok a barátnője lenni,ha arra nem képes,hogy a pasija nélkül összefussunk 1-2órára beszélgetni. Pedig unatkozik,tehát ráér...csak a pasija nem ér rá. Úgy volt,hogy Balatonra is együtt megyünk,de az utolsó pillanatban azt is lemondták.
És mindig (most is) mikor lemondja a talit (hülye kifogásokkal,amik tökre értelmetlenek és átlátszóak),akkor utána pár napig nyalizik. Pl: most is lájkolgat nekem facebookon mindent,kiírt egy nyálas szöveget az üzenőfalamra,stb. Arra gondoltam,hogy nem válaszolok a kiírására. Ekkor rám fog írni megkérdezni,hogy "mi a baj:(", de nem tudom,hogy jogos lenne-e,ha én ez miatt összevesznék vele. Szerintetek? Kell nekem ilyen barátnő? Végülis úgyis egymástól távol kerültünk most,mert máshova megyünk egyetemre,már vannak új barátaim is. Ha ő nem akarja megmenteni a kapcsolatunkat,akkor én miért akarjam? De ha később mikor szakítanak a pasijával,akkor jön hozzám mert magányos,akkor én sem fogok ráérni...
Vélemény?
18/L
szerintem hagyjad a franca ne te rohangálj utána inkább ő rohangáljon utánad
nyugi majd biztos szüksége lesz rád
Én idősebb vagyok jóval és férfi de ugyanezt eljátszottam egy "barátommal". Természetesen azóta ez a barátság már megdöglött. Nálunk olyan mértékben irányította a barátnője, hogy mondtam neki menjünk el hármasban moziba v. valahova, erre a válasz: az "erika" azt mondta, hogy ha majd lesz egy barátnőd akkor négyesben.
Egy ideig még hívogattam majd szépen leépült a kapcsolat. A nő előtt sülve-főve együtt voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!