Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem akar velem találkozni?
Facebookon összeismerkedtem egy lánnyal, ő is bejön nekem, én is bejövök neki, már megbeszéltük, hogy milyen jó lenne találkozni, én elmennék hozzá szívesen, de mikor arra kerül a szó, hogy mikor menjek, ő azt mondja majd, és, hogy ezt nagyon várja, de csak majd...
igazából több dolog jár az eszemben és mivel nagyon szeretem, tudom, hogy hülyeségekre gondolok, de nem tudom pontosan melyik lehet tényleg hülyeség:
Fél tőlem? Fél találkozni? akor mért mondja, hogy várja, vagy nem szeret igazából, csak nem meri bevallani?
Szóba került a szex is, erről nem sokat beszéltünk, lehet, hogy ez a baj?
Vagy lehet, hogy havija van? tényleg nem tudom...
nagyon szeretem és talákozni akarok vele, de ő mindíg halaszt...
mit tegyek?
16/F
Tipikus buta liba. Csak hülyít vedd már észre.
Tudom milyen jó, hogy kilátásban van valami csaj de tutira hülyít. Ezt szokták csinálni.
igazából ha fentvan mindíg rámír!
és tényleg úgylátszik mintha akarná... de nem meri :(
Én is azt hittem, hogy akar valamit a csaj. Párszor rám írt. Aztán 6 hónap után is még csak hitegetett a találkozással meg hogy majd elmegyünk moziba meg lesz csók.
6 hónap után mondtam azt, hogy menjen a p*csába.
Direkt játszik. Ugyan ilyen helyzetben voltam.
Mondtam neki, hogy mondja meg konkrétan ha problémája van.
Azt mondta nincs.
Akkor mondom találkozzunk. Jajj most sokat tanul, most barátnőjével van, most kutyát sétáltat. Mindig a kifogások. 6 hónapba telt felfogni,hogy gyökér k*rva azt élvezte, hogy valaki rajong érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!