Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a párom álmaiból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a párom álmaiból?

Figyelt kérdés
Állandóan mesélgeti nekem, hogy ő álmába kikkel szexel meg hogy. És már 100szor elmondtam neki hogy engem nem érdekel, nem vagyok rá kiváncsi nem tartozik rám... akkor is állandóan fújja, szerintem ez nem olyan dolog, amiről a barátnőjének kellene beszámolni.. Kivagyok már mit tegyek?
2012. szept. 2. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:

ha jó szándékot feltételezek, lehet azért mondja el, h könnyítsen magán, ne legyen bűntudata

ha meg rosszat, hát, hajaj...

amúgy meg az álom sosem azt jelenti, ami...

2012. szept. 2. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Kezd el neki mesélni hogy te kivel szexeltél meg hogy és hol
2012. szept. 2. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is elszoktam mondani a páromnak, ha valakivel kavarok álmomban, de nem azért mert az olyan hú de jó volt, hanem mert bűntudatom van utána egész nap és megkönnyebbülök ha elmondhatom és megmosolyog, hogy ezért vagyok kiakadva.

Ő is elszokta mondani nekem, de ha ez már átcsap valami durvába, az engem is irritálna. Mondd el neki, hogy neked ez megalázó és ennyi.

2012. szept. 2. 11:07
 4/7 A kérdező kommentje:

mondtam már neki hogy ez nagyon rosszul esik, mikor meséli hogy "leizzadva keltem fel, a legjobb barátnőddel szexeltem nagyon durva volt, ezt csináltuk aztcsináltuk"

ááá agyvérzést tudok kapni

2012. szept. 2. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Meséld el neki h temeg azt álmodtad h a három lrgjobb haverjával egyszerre stb. :)
2012. szept. 2. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyan már ez nem bűntudat, hanem szimpla bunkóság
2012. szept. 2. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Mibe, hogy csak így akarja bevezetni a köztudatodba azt, amikhez kedve lenne (pl. vegyétek be a barátnődet is), és csak mint megálmodottat adja elő neked, hogy hátha veszed a lapot.
2012. szept. 2. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!