Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul csókol a barátom, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul csókol a barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon gyorsan, vadul. Próbálom rávezetni a saját tempómmal hogy én kicsit lassabban , meghittebben szeretném, de nem nagyon sikerül. Nagyon gáz mondani neki? Eddig az "utalgatásaimból" mindenkinek leesett, ha volt egyáltalán ilyen problémánk.
2012. szept. 2. 01:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem gáz. Nyugodtan mondd meg neki, az lesz a legjobb.
2012. szept. 2. 01:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd hogy te inkább érzékien szereted,ha szeret megérti:D
2012. szept. 2. 01:02
 3/9 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

neki nem :D és az a mindenki kicsoda közeli bnő ?:D

a női egyértelmű jelek valójában csak homályos szrakodás.

és am nem gáz megmondani.

oktató hanganyag a pasikhoz kislányoknak:

https://www.youtube.com/watch?v=z_FO_PaYzAQ

2012. szept. 2. 01:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor elkezdtek csókolózni, és nagyon belelendül, szakítsd meg a csókot, suttogd a szájába, hogy lassabban, egyik kezeddel cirógasd meg az arcát, és folyt köv. Szerintem ha így közlöd neki, semmi bántót nem fog érezni. :D 19/L
2012. szept. 2. 01:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha forgatja a nyelvét, mint egy ventilátor az tényleg borzalmas... Próbáld meg te irányítani vagy mondd, hogy lassabban szereted. Mondjuk én meghalnék közben az unalomtól ha lassan kéne. xD

21/N

2012. szept. 2. 01:08
 6/9 Mókusgyilkos ***** válasza:
68%
5: van 2 kezed szórakoztasd magad :D
2012. szept. 2. 01:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Szórakoztattam már magam.
2012. szept. 2. 01:18
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

:) lehet izgul. volt már csaja?

Én is féltem mi lesz mikor csókolózni fogok valakivel. Mindig is azt hittem be fogok szarni. És ugyan velem szórakozott egy csaj, én szintén szórakoztattam, aztán éreztem h ő lefog smárolni ha én nem teszem. hát megtette, úgy a nyakamtól haladt folyamatosan a szám felé, és mit ne mondjak, élmény volt vele smárolni, és én konrétan 4-5mp után felvettem a ritmust. akkor csináltam először, de többször is lesmárolt, nem lehettem olyan rossz :D

dátumra is emlékszek 2010 jan15 02:32 :)) azóta nem láttam.

2012. szept. 2. 01:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha tapasztalatlanabb, akkor lehet, hogy ezt olvasta, hallotta, vagy úgy tapasztalta másnál, hogy ez így jó. Mondd nyugodtan, hogy te lassabban szeretnéd, vagy egyszer hajolj oda hozzá, és csókold meg lassan, nem kell nyelvesnek lennie, csak csókold meg, aztán megint, de tényleg lassan... Én szoktam így a barátomnak, hagyja magát, és csinálja ugyanebben a tempóban..:)
2012. szept. 2. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!