Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem a legmenőbb fiúk tetszenek csak, de ők észre se vesznek. Mit tegyek?
ma 16:45
Én meg ufókkal szoktam délutánonként teázni és az sem kamu! :D
Ne akard már bemesélni hogy annyi 11 évesnek van már fiúja!!! A 13-14 még neccesen hihető lenne de elcseszted a kort!
tegnap 13:59
Most őszintén! 11-évesen téged érdekelnek a fiúk??!!!
14 évesen végzel a 8 általánossal. Nálunk még 8-ban sem érdekelték a lányokat a fiúk! Egyetlen csajnak volt csak barátja, de ő sokkal érettebb volt mint mi és köztük normál gyerekszerelem volt.
11 évesen szerintem aki fiúzik az tökre divatból teszi! Megfelelési vágyból. Ennyi erővel érdeklődhetnél a nyugdíjalapok iránt is.
Szerintem még a cicid sem domborodik. Ne etess már hogy érdekelnek az ilyen felnőttes dolgok és nem frusztrálnak!
tegnap 16:44
Hát nem is érdekelték őket! Cseppet sem!
Tök mindegy hogy mész-e x osztályosba attól még nem leszel se érettebb se idősebb! A 14 évesek még igenis gyerekek! Az hogy tini csak a korukat jelöli, de attól ők még gyerekek! Esetleg 16-18 tól lehet már felnőttnek tekinteni őket. Ha nincs cici nincs nemi érés nincsenek hormonok akkor a legtöbb fiúzási dolog megjátszás és mások hatása, mivel alapból nem az érdekelne.
Osztályból volt barátja.... Biztos hogy nagy barátság lehetett! Az ilyen nagyon veszélyes a fejlődésetekre nézve! Az ilyen befolyásolásnak elejét kéne venni már az iskolában!
Amúgy mennyire kezdtél érni? A puncidon van már szőr vagy még csupasz? A melled mennyire lapos még?
tegnap 17:30
11 évesen még a hormon rendszerük se nagyon működik túl!
tegnap 10:27
Nem azért ugatjuk le mert gyerek, hanem mert olyasmivel foglalkozik ami nagyon komoly dolog, és még egyáltalán nem érett hozzá hogy normálisan kezelje a dolgot és ne álljon fenn annak a veszélye hogy elcseszi valami az egészséges személyiségfejlődését!
Nem igaz! 11 lvesen engem is érdekeltek a fiuk, és nem csak divatbol tényleg!! Mondjuk nekem még nem volt szerintem olyan perc az életemben amikor nem tetszett valaki, ugyhogy ennyi.:)
azért az énsem hiszem, hogy mindenkinek van. de, ha igen? ésakkor mivan? neked is lessz várj vagy 2-3 évet, hidd el.:) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!