Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diamond ♥ kérdése:
Nekem a legmenőbb fiúk tetszenek csak, de ők észre se vesznek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tizenegy éves vagyok.és a fiúk nem is foglalkoznak velem.A szüleim szerint a fiúk ebben a korban még nem akarnak járni senkivel,de az osztálytársaim közül egy csomónak van pasija.Nem küldök be magamról képet.Mit tegyek?11/L2012. szept. 1. 17:01
11/30 anonim válasza:
jó,hát gondolom fogják egymás kezét, meg volt puszi
és akkor mi van, ha nekik már volt? nem ez adja meg az értékedet? se a like-ok száma a fb-n, elhiszed?
12/30 anonim válasza:
és kit érdekel hogy van nekik egy nyomi kisgyerek? pasija? 11 évesen vannak pasik? xDDD még srácnak sem nevezhetőek
én 11 évesen 150 centi magas voltam és legóztam
13/30 A kérdező kommentje:
Na jó,azért ennyire nem kell lenézni a 11 éveseket..
2012. szept. 1. 17:20
14/30 anonim válasza:
nem nézem le őket:)
csak azt mondom nem kell még ilyennel foglalkozni
15/30 Rainbowinthedark válasza:
Nem lenézünk titeket.Csak a többségünk 11 évesen mással volt elfoglalva.én pl.:haverokkal elmentünk ide oda a "város"ban(kis unalmas).mondjuk én meg se szólaljak akit a nagybátyja 12 évesen PokolgéP koncertre vitt...
16/30 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a válaszokat:)
2012. szept. 1. 17:35
17/30 anonim válasza:
Ez nem lenézés, de ebben a korban nem kéne még ilyeneken gondolkozni, bőven ráérsz, semmivel sem vagy lemaradva a társaidtól, ne aggódj! Nekem kb 19 évesen volt elősször barátnőm, és akkor mi van? Ki mondja azt hogy levagyok maradva? Bőven van még időd, az meg hogy csak a menő csávókra buksz, szerintem idővel meg fog változni, én régen mindig nagymellű, aranyos arcú barátnőt akartam, de ahogy idősödtem rájöttem hogy ezek a dolgok korántsem olyan fontosak, sőt!
18/30 anonim válasza:
Nem nézünk le de hidd el, jobban jársz ha a maga idejében kezded a dolgokat, az osztálytársaiddal ne törődj, 11 évesen nincs értelme párkapcsolatról beszélni.
19/30 anonim válasza:
Kamu a kérdés!!!!! Egy 11 évesnek nagyon ritka h barátja legyen nemhogy mindenkinek! :D Sok hülye meg bekajálta!
20/30 anonim válasza:
Kedves utolsó, nem biztos hogy kamu a kérdés, simán elhiszem hogy ennyire sérültek a mai tizenévesek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!