Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik oldalt válasszam?

Figyelt kérdés
Van egy barátom 7hónapja,nagyon megvagyunk..megvoltunk.Durva velem , bunkó , nemtudunk eggyütt elmenni bulizni.Kettőször szakitottunk az egyik szakítás alatt csókoloztam egy másik sráccal (aki valamilyen szinten a haverja ) .Néhány nap múlva újra elkezdtünk járni azóta kibirhatatlan bunkó.A srác akivel csókoloztam,szerelmes lett..Mindent megtenne hogy boldog legyek,törődik velem.Viszont a barátom megígérte ,hogy kedves lesz DE én toleráljam magam.. Micsináljak?
2009. júl. 27. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Nem érdemel meg téged és ezt te is tudod. Nem lesz ebből már jó kapcsolat.
2009. júl. 27. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel. Mégis mit vársz tőle? Mit vársz egy olyantól, aki csak feltétellel kedves? Hagyd ott a francba.
2009. júl. 27. 19:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak nemtudom hogy hagyjam el , hogy azután is beszélő viszonyba legyünk,mert nekem fontos ember.Mivel nemtudnám megbántani? Vagy hogy hozzam rendbe a kapcsolatot?
2009. júl. 27. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Csodálkozol h flegma veled, amikor egy haverjával csókolóztál??? Ha szeretted és szakítottatok, nem egy másik srác karjaiba kellett volna rohannod, hanem pedálozni nála(ha te voltál a hibás). Valószínű azért kezdte veled újra mert szeret, de egy ilyen botlás, még ha nem is voltatok épp együtt, megmérgezhet egy kapcsolatot. Biztos ez a baja, nehezen lehet egy ilyet rendbe hozni.
2009. júl. 27. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Neked nincs mit rendbe hoznod. Ha valaki egy bunkó paraszt, azon nem tudsz változtatni.
2009. júl. 27. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:

A harmadik szerintem félreértette. Te nem megcsaltad, hanem akkor kavartál mással, amikor külön voltatok. tehát nem hibáztál.

Ha jól értem, azért volt a két szakítás, mert durva és bunkó volt a barátod. Ezek szerint kapott két új esélyt és egyik alkalommal sem változott meg - én a helyedben nem bíznék abban, hogy majd harmadjára vagy sokadjára megváltozik, ha ez eddig sem sikerült neki. Szerintem csak ígérget, hogy ne szakíts vele, aztán meg ugyanolyan lesz.

"kedves lesz DE én toleráljam magam" - ezt én nem értem.

Szerintem fontold meg a váltást. Csak azért ne maradj valakivel, mert jaj mi lesz utána. A másik srác jobban bánik Veled, ennyi, nincs ezzel semmi baj. De ha nem is jössz össze a másikkal, szerintem akkro se járj olyannal, aki durva és bunkó Veled.

2009. júl. 27. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
hát lehet hogy bunkó, de te csaltad meg őt először, és nem fordítva.
2009. júl. 27. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
elolvastam bocsi. dobd a bunkót, megérdemli
2009. júl. 27. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!