Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami esélyem lehet a 180-190 cm magas csajoknál?
168 cm magas vagyok, és nem zavar a magassága a nőnek, ha személyiségre bejön. Mentes vagyok a kisebbségi komplexus alól. XD
U.I.: Ne kíméljenek a kommentekkel, hölgyeim, és uraim. XD
mentes?...akkor minek egy ilyen magas nő? :)))
de ha téged nem zavar, meg a nőt se, akkor engem zavarna a legkevésbé, ha meglátnálak benneteket így az utcán...
hajrá :)
Én már jártam nálamnál alacsonyabb pasival. Igazából, ha valaki szerelmes, marhára nem ez izgatja, hogy: jajj, hogy nézünk ki!
de a felületes lányoknál ne is próbálkozz, mert ott nem jársz sikerrel, 1000%
Köszönöm az eddigi válaszokat.
#1 hozzászóló: Arra gondoltam, hogy engemet nem zavar, hogy a barátnőm magasabb lenne nálam, hiszen egész életemben én voltam a legkisebb az osztályban egészen szakközépig, és nagyban tojtam a magasság különbségre. :D
#5 hozzászóló: Ez alatt mire gondoltál, hogy még a nálam kisebb csajoknak sem jönnék be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!