Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek az ilyen dolgok egy fiún? barna haj barna szem 182 cm magas átlagos testalkat 15/f
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 19:23
1/8 anonim válasza:
azthittem valami más.. pl: fültágító, tetoválás, pc vagy valami..:D:D
de amúgy igen.. mert dettó barna haj barna szem.. csak 160 centi vagyok..:D:D így nálam ezek alapól nyerőek.:D
2/8 A kérdező kommentje:
jó az a 160 cm nekem nem tetszik egy lányban ha magas!!
2012. aug. 30. 19:32
3/8 anonim válasza:
ja olyan kis törpemanó vagyok.. fuhh.. azért jó lenen magasabbnak lenni..:D olyan 170 centi..
4/8 A kérdező kommentje:
akinek tetszel annak úgy se a megasságod fog számítani
2012. aug. 30. 19:39
5/8 anonim válasza:
ez így nem tűnik semmi extrának:) nekem bejönnek az ilyen fiúk, nem hiába voltam együtt hónapokig egy barna hajú-szemű, magas sráccal :D
6/8 anonim válasza:
Valami másranszámitottam,ezek teljesen alap dolgok,Be..:)15/L
7/8 A kérdező kommentje:
van ez így :p
2012. aug. 30. 20:03
8/8 anonim válasza:
ezek tök alap dolgok :D ettől még akárhogy is kinézhetsz :D de am ja nincs vele gond legalább magas vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!