Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ne mondjátok már, hogy egy ilyen átlagos testalkat nektek már nem felel meg. Vagy ma már a gyurmagyurik a menők csak? Kép lent.
Figyelt kérdés
el lettem küldve kondizni, hogy "nézzek má' ki valahogy", de én nem érzeztem eddig azt hátránynak, hogy nem vagyok 120kg izom...
2010. máj. 19. 22:39
1/10 anonim válasza:
Oh,én nem küldenélek el:DSztem jó a tested így is!
Ha gondolod dobj privit.
2/10 anonim válasza:
Hány éves mondta? A kis hülyék mondanak ilyet. Tuti jó kis tested van :) No para!
3/10 nielindi válasza:
sok lány nem szereti az izomagyuakat!a tested tökéletes ugy, ahogy van.
6/10 A kérdező kommentje:
17 éves mondta...
amúgy kösz a válaszokat, lehet más korosztályban kéne nézelődni. mer' a fejem se csúnya szerintem, és kicsit szivenütött a csaj szövege...
2010. máj. 19. 23:09
7/10 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a paplan. Nekem pl nem jönnek be a véznák, de a nagyon izmosak sem.
8/10 anonim válasza:
F-A-K-E
csak mutogatni akarod a tested, valld már be
9/10 anonim válasza:
Nekem jó lennél. Azért a fejed a lényeg.
19/l
10/10 anonim válasza:
Gondoltam, h vmi kis hülye volt...17 éves! Hát, erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!