Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác megoszt mindent a legjobb haverjával amit írok neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval elkezdtünk így neten beszélgetni, és nekem nagyon tetszik a srác, a gond csak az, hogy mindent bemásol a legjobb barátjának, amit írok neki... azt meg nem mondhatom h abbahagyhatná már mert akor azt is elmondaná és lenne sértődés..
2012. szept. 1. 12:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én csak akkor másolok, ha vagy nagyon kiakaszt amit mond az illető és azt megakarom megmutatnom a barátnőmnek, hogy ő mit szól rá... vagy azért másolok, hogy segítsen nekem a válaszadásban, mert olyan zavarba ejtőt ír nekem...

Én amúgy eleve úgy írok mindenkinek, hogy tudom bármikor bemásolhatják bárkinek... Ez az internet hátránya, ezzel számolni kell, hogy ilyen megtörténhet. De etikett szerint persze ez nem illendő dolog.

De honnan tudod, hogy bemásolja azt amit írsz amúgy? Még az nem derült ki számomra. Különben meg megmondhatod neki nyugodtan, hogy jó lenne ha ezzel felhagyna és te lehetsz az aki megsértődik. No meg ha ennyire nem tud dönteni és válaszolni egymaga neked, mit akar? Ennyi erővel tényleg beszélgethetsz a haverjával és akkor majd meg az tudósítja őt... Tiszta hülyeség.

Tudjuk, hogy úgy is elmond pár dolgot az egész helyzetről meg rólad a barátjának, de azért mindent kiadni!? Fogadjunk, ha olyanról van szó, ami rá nézve ciki, azt tuti nem másolja! Az biztos...

2012. szept. 1. 14:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, ha megbeszéli a dolgot a haverral, vagy a lányok a barátnőikkel, de mindent bemásolni?? Nem, én nem írnék neki többet, azokat a dolgokat csak neki szánom, zavarna, ha más is olvasná, látná. Ha ezt nem fogadja el, mert mondjuk a haver nélkül nem tud mit válaszolni, döntést hozni, nekem bizony nem kellene egy ilyen kis éretlen fiúcska és megmondanám neki, h inkább a haverral folytatnám:)) Ha veszi a lapot és leszokik erről a hülyeségről, talán adnék még esélyt a dolognak...
2012. szept. 1. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!