Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj egy ilyen fiu-ba megint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj egy ilyen fiu-ba megint bele szeretnem?

Figyelt kérdés

Az egs ugy kezdödött,hogy àtmetem egy màsik iskolàba,a fiu elöször szemtelenkedett velem,valamikor nagyon enyhén meg huzta a hajamat,vagy kiabalt utanam,hogy hol laksz?

Aztan 1 hét mulva komolyabb lett az egész,mellém ült a buszon,el kérte a facebook nevemet is,és néha beszelgetett is velem,meg mindig segiteni akart valamiben.

Nagyon szerelmes lettem belé,és sokan mondtàk,hogy nagyon tetszem,neki de késöbb a haverjai el kezdtél bas*tatni hogy szerelmes...meg stb onnantol kezdve minden meg valtozott szoszerint le se szart,én nagyon szendvedtem h még kösznni se koszon màr.

Aegjobb fiu haverommal kamubol ossze jottem,hogy h reagana ra és most megint kezd kommonikalni velem,olyanokat ir facebookon hogy a felesége vagyok,meg mindig kérdezoskodik ...és adtol félek h megint szerelmes leszek belé,kicsit félek megint bele szeretni,mert ki tudja lehet h megint me gondolja magàt és tovàbblép rajtam örökre.és az nagyon fàjna:(

2012. szept. 1. 02:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Gáz ha cigány.
2012. szept. 1. 02:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a nyelvtani korrekció sikítani tudna... -.-'
2012. szept. 1. 02:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is egyből a cigány ugrott be. :D Úgy tűnik okkal.
2012. szept. 1. 02:42
 4/8 A kérdező kommentje:
-.-
2012. szept. 1. 02:48
 5/8 anonim ***** válasza:
nem baj. nne légy félős!
2012. szept. 1. 02:55
 6/8 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2012. szept. 1. 05:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem 14-15 éves réti negruszokról van szó.

Most képzeljétek el, milyen segítőkész lehet!

"Elbírod a dinnyét?" :D

Hívd el randizni, lopjon neked valami szépet!

2012. szept. 1. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:

"még kösznni se koszon màr."

Háhá, már nem koszon! :D Akkor biztos rászokott a vízre, segítségre van szüksége, támogatnod kell a nehéz időkben, ha nem akarod hogy kifehéredjen!

2012. szept. 1. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!