Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, Lányok! Ti csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Lányok! Ti csak akkor jöttök össze valakivel, ha nagyon vonzódtok a másikhoz?

Figyelt kérdés
Még csak azt se mondhatom, hogy nem sodort az utamba az élet normális srácokat. Kedvesek, aranyosak, megbízhatóak, elfogadnak olyannak amilyen vagyok, tudom hogy nem vernének át soha, de hiányzik a vonzalom. Össz-vissz 1sráchoz vonzódtam, de nem jött össze a dolog köztünk. Én csak olyan sráccal szeretnék járni akihez vonzódom, mert hiába van benne meg minden tulajdonság ami kéne egy kapcsolathoz, ha ez hiányzik. Vagy túl nagyok az elvárásaim?
2012. aug. 31. 22:05
 1/4 Rainbowinthedark ***** válasza:
Külső feltételek,gondolom az is meg van(lehet hogy nem nagyok de valami csak van)
2012. aug. 31. 22:08
 2/4 anonim válasza:
szerintem nem nagyok az elvárásaid, egyszerűen még nem találtad meg az igazit, ennyi az egész :) és igen én csak akkor "kezdek" kapcsolatba ha tényleg vonzódom a másikhoz, vonzalom nélkül nem ér semmit az egész, hiába vannak jó tulajdonságai.
2012. aug. 31. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:

nem nagy elvárás, kell az a plusz, ja

én is csak akkor

2012. aug. 31. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
csak
2012. aug. 31. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!