Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal most leszünk fél évesek, szerintetek mi lenne a megfelelő ajándék számára? Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 21:50
1/11 TOMAtm válasza:
ha még nem szexeltetek akkor egy 3 napig használt tangának is örülni fog(ha nem mosod ki persze,és nem sz*rszagú hanem sunci)
2/11 anonim válasza:
Félévesen már jártok?
Én 6hónaposan még pelenkában voltam..
3/11 anonim válasza:
fölösleges sztem féléves fordulóra valamit is, nem az ajándéktól lesz erősebb a kapcsolat, elég sztem évesfordulóra venni valamit :)
4/11 anonim válasza:
menjetek el vidámparkba, vagy vegyél neki pólót, pénztárcát, ékszert ha hord.. parfüm... neked kéne tudnod... mit szeret?
6/11 anonim válasza:
tudom csak már agyf*aszt kapok az ilyen kérdésektől, nem is ebbe a kategóriába tartozik...:S
9/11 anonim válasza:
Ez még csak hagyján, de mit veszel neki a 7., 8., 9. 10. és 11. hónapos fordulótokra!
És hogy számoljátok? 30 naponként, vagy csak a naptári hónapokat veszitek figyelembe, esetleg a maja holnaptárt követitek?
10/11 anonim válasza:
Én a falra másznék az ilyentől! Ennyi erővel adhatsz neki napi ajándékokat is és hetit, meg havit, stb... BM!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!