Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok egy ilyen lánykéréshez? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval arra gondoltam, hogy amikor az évfordulónk lesz, akkor elmennénk valahova vacsorázni, de hát az persze túl elcsépelt, hogy étteremben, esetleg a pezsgőspohárban stb... szóval onnan hazajövünk, és itthon a szobában már szét lesz szórva rózsaszirom, meg égni fognak a gyertyák és az ágyon egy nagy doboz, abban egy kisebb rózsaszirmokkal, abban egy még kisebb és így tovább, de még csak véletlenül sem lenne benne a gyűrű, hanem egy DVD... a DVD-n (egy ehhez hasonló videó lenne: http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM&feature=player_em.. ), de persze nem ugyanez, arról szólna, hogy mint ebben beszélgetek az apjával, és utána elmegyek az ékszerboltba, kiválasztom a gyűrűt és megveszem, majd bemegyek a partykellékeshez, ahonnan a rózsaszirmokat szerzem be, majd hazajövök és a készületek, és az a vége, hogy a TV feletti szekrénybe berakom a gyűrűt... a videó közben be lennének - szinte csak villanásszerűen - vágva a közös képeink, és így amikor vége van csak oda kell menni a szekrényhez és kivenni a gyűrűt... :) Lányok, mit szólnátok egy ilyenhez?? :)2012. aug. 31. 20:09
21/23 A kérdező kommentje:
És az segít a dolgon, ha a lemezre rá van írva, hogy: "Játssz le! :)"?? vagy lehet tényleg ki kéne hagyni... még meggondolom... :)
2012. aug. 31. 21:50
22/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon ötletes! Biztos nagyon fog örülni a barátnőd! :) Sok sikert!
23/23 anonim válasza:
Kedves 18-as! Én írtam ezt. Azért valljuk be, ha lánykérésről van szó, a férfiakba nem sok ötlet szorul. Legtöbben valami átlag helyen, átlag dumával lerendezik (már ahogy a baráti társaságomban látom és mesélik), aztán ennyi. Azért, hogy valaki kicsit kreatívabb és időt tölt azzal, hogy minden tökéletes legyen, foglalkozik vele, stb. az jelent valamit.
Számomra sokkal nagyobb értéke van egy ilyen dolognak, ahol a lelkemet próbálják megérinteni, mint bármilyen anyagi ajándéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!