Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok egy ilyen lánykéréshez? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval arra gondoltam, hogy amikor az évfordulónk lesz, akkor elmennénk valahova vacsorázni, de hát az persze túl elcsépelt, hogy étteremben, esetleg a pezsgőspohárban stb... szóval onnan hazajövünk, és itthon a szobában már szét lesz szórva rózsaszirom, meg égni fognak a gyertyák és az ágyon egy nagy doboz, abban egy kisebb rózsaszirmokkal, abban egy még kisebb és így tovább, de még csak véletlenül sem lenne benne a gyűrű, hanem egy DVD... a DVD-n (egy ehhez hasonló videó lenne: http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM&feature=player_em.. ), de persze nem ugyanez, arról szólna, hogy mint ebben beszélgetek az apjával, és utána elmegyek az ékszerboltba, kiválasztom a gyűrűt és megveszem, majd bemegyek a partykellékeshez, ahonnan a rózsaszirmokat szerzem be, majd hazajövök és a készületek, és az a vége, hogy a TV feletti szekrénybe berakom a gyűrűt... a videó közben be lennének - szinte csak villanásszerűen - vágva a közös képeink, és így amikor vége van csak oda kell menni a szekrényhez és kivenni a gyűrűt... :) Lányok, mit szólnátok egy ilyenhez?? :)
2012. aug. 31. 20:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Persze úgy gondoltam, hogy én megyek oda... :)
2012. aug. 31. 20:22
 12/23 anonim ***** válasza:
Tök jó!! Ez emlékezetes lesz :)
2012. aug. 31. 20:26
 13/23 anonim ***** válasza:
jesszus ez tiszta csajszoba,nekem a driftes jobban teccik:)
2012. aug. 31. 20:28
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem az is tetszene, ha egy olyan étteremben vacsiznánk, ahol van tv. (Nálunk tudok egy ilyenről, de ha nincs akkor is megoldják) Egy adott pillanatban pedig benyomnák a filmet. Így kicsit nyilvános is, de mégsem annyira. Na mindegy, nekem így is úgy is tetszene, nem ezen van a hangsúly. :)
2012. aug. 31. 20:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik az ötlet, főleg hogy nem egy hagyományos lánykérés. Erre biztos, hogy örökké emlékezni fog a barátnőd és nagyon fog örülni. Sok sikert a megvalósításához! :)
2012. aug. 31. 20:35
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, de nem szeretném nyilvánosra csinálni, inkább kettesben... :)
2012. aug. 31. 20:36
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a lányok többségének bejönne. De te ismered a barátnődet! Hajra, sok sikert tesó!:)
2012. aug. 31. 20:40
 18/23 anonim ***** válasza:

Hát én leszek a kivétel, de nekem ez túl nyálas és agyon van bonyolítva, de látod, a többieknek tetszik. A barátnődet meg te ismered, te tudod, hogy olyan típus-e, akinek ez bejön.

Egyébként valaki írta, hogy "Úristen mennyire szereti a srác a barátnőjét", aki videót csinál. Szóval szerintem nem ezen múlik és nem ebből látszik, hogy mennyire szereti.

2012. aug. 31. 20:45
 19/23 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon ötletes :D

sok boldogságot!

2012. aug. 31. 21:29
 20/23 anonim ***** válasza:
egyetértek az egyik előző válaszolóval aki azt írta h idegesítené, ha nem tudja, mi van, én is utálom nem érteni a helyzetet, szóval talán picit rövidítsd le ha a barátnőd is ilyen, de amúgy nagyon aranyos :)
2012. aug. 31. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!