Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen típusú lányról?

Figyelt kérdés

Csak szeretném tudni, hogy kinek milyen véleménye van egy ilyen lányról.

Kicsit nehéz típus a kapcsolatokban ragaszkodó sokszor kisajátítja magának az embereket, de ezt a rossz szokását viszonozza is egyben szeretetével hiszen nagyon sok szeretetet tud adni szeretteinek . Kissé hiszékeny és könnyedén megbízik emberekben de ezek ellenére jó ember ismerő. Kicsit okoskodó és szereti kimondani a véleményét te egyben meggondolatlan mivel ezzel sokszor megbánt embereket akarat nélkül. Kissé makacs és könnyen besértödő de hamar megbocsájt. Szereti az ajándékokat szeret élni és szereti a lila színt. Nagyon kedves mindenkivel és sajnos nem magának hanem az embereknek próbál megfelelni, szereti ha másnak jót adhat még akkor is hogyha csak rosszat kap vissza.. :S néha én sem tudom megérteni magam nem vagyok tökéletes de adok emberek véleményére és szeretek emberekkel jót tenni .

bocsi, hogy hosszúra sikeredett

2012. aug. 31. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nem akar a későbbiekben idegbeteggé válni jobban teszi ha elkezdi lelkileg és emberileg rendbetenni magát. Mert ez egy ideig megy így, de csak egy ideig.
2012. aug. 31. 16:54
 2/12 Mókusgyilkos ***** válasza:
az h lehetőleg maradjon halló és látótávolságomon kívül :)
2012. aug. 31. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Aztak.rvamindenit neki. Én kb itt "és szereti a lila színt" lettem libabőrös és a végére teljesen lefagytam, mivel egy az egyben leírtad az exem karakterét. WTF?????
2012. aug. 31. 17:01
 4/12 A kérdező kommentje:
Bocsi :D
2012. aug. 31. 17:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Mond meg a leírásban szereplő nő keresztnevét, vagy legalább kezdőbetűjét.
2012. aug. 31. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Szeretetéhes, szeretethiányos.
2012. aug. 31. 17:10
 7/12 A kérdező kommentje:
V R
2012. aug. 31. 17:11
 8/12 anonim ***** válasza:
szűz csillagjegyű
2012. aug. 31. 17:15
 9/12 A kérdező kommentje:
bika
2012. aug. 31. 17:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Sok hasonló tulajdonságom van, így természetesen szimpatikusnak tartom.

F

2012. aug. 31. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!