Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat szerelem nélkül?
Figyelt kérdés
A kérdésem pontosan az lenne, hogy szerintetek meddig működhet egy kapcsolat ha nem szerelmes az ember a másikba, hanem csak szeretetet érez már a legelején is? köszi annak aki megosztja a véleményét!2012. aug. 31. 14:45
1/8 anonim válasza:
annak nagyon nincs jó vége, mert egy idő után teher lesz neki, bűntudata is lesz, h nem tud annyit adni, amennyit várna a másik fél, sőt meg is utálhatja őt. nagyon nem ajánlom.
2/8 anonim válasza:
Ha házasok, akkor sokáig. Ha fiatalok, akkor addig, amíg a szerelmes fél rá nem ébred, hogy nem viszonozzák az érzéseit. Vagy ha a másik látja be, hogy ennek nincs értelme. Emberfüggő, van, akinek tökéletesen megfelel ez, kényelmes.
3/8 anonim válasza:
A legtöbb szerencsétlennek kb olyan a "párkapcsolata".
4/8 anonim válasza:
Ez lenne a normális dolog, hogy csak szeretet érzünk a másik iránt! A szerelem múlandó, plusz úgy is szakítás lesz belőle, aztán meg az egyik fél szenvedhet...
5/8 anonim válasza:
Én úgy jöttem össze a volt barátommal, hogy rohadtul nem voltam szerelmes, csak tetszett. Ő szintúgy így volt felém. Nem volt azzal semmi gond. Később megszerettem, kicsit szerelmes is lettem - igaz nem sokáig, mert folyton lehozott a földre. 2 évig voltam vele együtt, amíg szerettem. Amikor kimúlt a szeretetem iránta, szakítottam.
Mivel azzal akibe szerelmes vagyok, sosem jövök össze, most akkor legyek örökké egyedül? Hülyeség...
6/8 anonim válasza:
én nem is úgy gondoltam, h már a kezdetekkor szerelem kell legyen!! hanem hogy mondjuk vonzalom sincs, hanem tudod, h a másik szeret, te viszont ő belé nem vagy szerelmes, csak szereted, akkor nincs értelme!
7/8 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat! igazatok van, pontosítok, ha szenvedélyt/vonzalmat sem érzek, akkor szerintetek van értelme?
2012. aug. 31. 19:54
8/8 anonim válasza:
Általában 2-3 év max, de utána már csak nyűg az egész. Sőt addig is megeshet ugyanez. Ha csak együtt vannak, akkor később már nehezebb megtalálni azt akit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!