Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szeretnek az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petra199 kérdése:

Miért szeretnek az emberek, játszani mások érzéseivel?

Figyelt kérdés
Miért nem tudják megbecsülni hogy valaki,érdeklődne irántuk de ők csak eltapossák?
2012. aug. 31. 10:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Az a baj hogy mindenkit vissza utasítok aki közeledik,csak azért mert aki bejön nekem nem tudja eldönteni mit akar."

Dettó! Velem ugyanez a helyzet. Ki is írtam ide a kérdést és hát megoszlottak a válaszok, szóval nem lettem okosabb, de én is úgy döntöttem, hogy hagyom a fenébe és keresek valaki mást, aki igazán értékel és megbecsül.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. aug. 31. 11:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Neked se tudok okosabbat mondani sajnos! Szerintem az ilyen emberrel nem érdemes foglalkozni...
2012. aug. 31. 11:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is hozzátennék:) Úgy 4 hete ismertem meg egy srácot, nagyon jól elvoltunk, látszott,hogy érdeklem, oda vissza volt értem. Aztán elmaradt:) Én még kerestem, arra jött is válasz, aztán megint le se sz..r. Úgyhogy már hagyom is. De ezeken az embereken én se tudok kiigazodni, ennek mi értelme?
2012. aug. 31. 11:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen nem érdemes szerintem velük foglalkozni,vele is teljesen ez volt 1 hónapig olyan jól elvoltunk mindig keresett,olyan jókat beszélgettünk,nagyon aranyos volt aztán találkoztunk 4x és azóta már nem is ír csak amikor eszébe jutok,és amikor kedve van akkor áthív de ennek semmi értelme,mert én csak unaloműző lennék a számára nem egy komoly dolog! Rosszul esik mert ő tényleg érdekelt volna,de ő látom magasról Le...ar engem:)
2012. szept. 1. 09:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Sztem is amúgy, ezeknek az egyéneknek lövésük sincs mit akarnak. De lehet velünk is baj van,h túl komolyan vesszük öket:) De számomra nincs úgy értelme,h amikor kedve szottyan a másiknak, elövesz. Mondja meg akkor,h kiábrándult vagy nem tudja mit akar. Ez a srác is szó nélkül "tünt el". Pedig elötte eskü olyan jól elvoltunk, látszott rajta,h élvezi a társaságom. Ja, és nem kis hülye gyerekröl beszélek, 29 éves.
2012. szept. 1. 10:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Azzigen akkor már 29 évesen lehetne esze...,már ebben az időben csak el tudja dönteni mit is akar valójában,nekem is rosszul esik most már csak akkor keres amikor unatkozik...Ja és az a gáz hogy meg is mondja hogy unatkozik,és egyedül van otthon?! mit képzel magáról az ilyen...
2012. szept. 1. 12:49
 17/17 anonim válasza:
Én is igy jártam kikezdett velem egy csaj s mikor bele szerettem akkor találta ki hogy hoppá mégse Nah jah.
2015. aug. 20. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!