Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szeretnék ilyen fiatalon gyereket?
azért 30 felett szerintem már elég késő vagyis olyan fura
az én faterom 31 évvel idősebb nálam, olyan szar..
Én is majd fiatalon szeretnék, olyan 25-26 éves koromba, mert ahogy írták is, 35 év felett már nem ajánlatos gyereket szülni, mert betegségei lehetnek később. (amúgy lány vagyok, azért írtam, hogy szülni)
Ja és az én szüleim is nagyon fiatalok voltak mikor születtem, úgyhogy...:)
Én közeledek a harminchoz, nő létemre a családalapítási ösztönök nagyon messze járhatnak még, mert még nagyon nem akarnék családot, gyereket.
Valahogy úgy érzem, alig éltem még, és nem akarom a családanyák életét élni. Élni akarom a fiatalok életét, ébbe nekem nem fér bele a pelenkázás... És még sokáig ezt akarom.
4. te hány éves vagy most?
Amúgy meg mostanában volt egy eset,hogy lehetett volna az is,hogy a volt barátnőm terhes lett volna tőlem.Bele gondoltam,és rá jöttem,hogy nekem kell/kellett volna,aztán ki derült,hogy nem lett.Örültem is,mert nem kell bíróságra járkálni gyerekelhelyezésért,de másrészt szerettem volna régebben is ,és most is,ha csinálhatnék valakinek.De nem véletlen,hanem szerelemből,szándékosan.
19 vagyok. :)
És a negyedik voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!