Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy bűn, ha egy 15 éves lány és egy 26 éves fiú egymásba szeretnek?
Figyelt kérdés
Nagyon tanácstalan vagyok, meg ismertem egy 26 éves fiút és már több mint 2 hónapa egymásba szerettünk,de nem tudom,hogy mit tegyek,félek bele vágni a nagy korkülönbség miatt.Már megtörtént az első csók is,ami nagyon érdekesen sikerült ,mert ő volt az első az életembe :) Ennek nagyon örült ,hogy rajta kívül még a kezemet sem fogta meg senki.Érzem,hogy szeret és én is szeretem ....az elején gondolkoztam rajta,hogy miért pont én kellek neki egy igazi férfinak ,de mindig arra jövök rá ,hogy hozzám nem illik egy korombeli fiú mert sokkal idősebbnek nézek ki.Szerencsére a gondolkozásom is elég érett ......Ő mindig azt mondja ,hogy a kor nem számít :) Azt mondja,hogy adjunk egymásnak 1 hónap próba időt csak próbáljuk meg ....(Szerencsémre nem siet nagyon türelmes,nem erőltet rám semmit )SEGÍTSETEK!! Mit tegyek ??? Mellesleg a szüleimnek hogy mondjam el ??2012. aug. 30. 17:20
1/10 anonim válasza:
nem bűn, de nem fog sokáig működni a kapcsolat.. magatokkal bas.ztok ki
3/10 anonim válasza:
"Szerencsére a gondolkozásom is elég érett"
Kb. minden 12-16 éves így gondolja. Egyébként meg nem bűn, de nem hiszem, hogy jól végződne ez az egész.
4/10 anonim válasza:
Bűnnek semmiképpen sem bűn, csak furi...De ha szeretitek egymást miért ne? A próbaidő jó ötlet, csak ne engedj neki sokat...Ha szeret tényleg vár rád, de szerintem 1-2 évig még ne feküdj le vele..És azért ő már egy férfi, vannak igényei azon a téren is..A szüleidnek hogy mond meg? Egyenlőre sehogy..Várj, amíg tényleg látszik már, hogy komoly.:)
5/10 anonim válasza:
Szerintem azért örült, hogy nem fogták még meg a kezed, mert szűk a nunid, és jól megtömködheti. Persze az is elképzelhető, hogy cinikussá váltam az évek során, de ebben az esetben is vigyázz!
6/10 anonim válasza:
A férfiak többsége szereti a fiatal lányokat. Lásd példa itt vagyok én. 16 évvel idősebb a párom, mint én. Csak én már 21 vagyok. Viszont mielőtt belemennél, tényleg tudd meg biztosan, nem e csak játszani akar veled. Mert lehet, hogy te úgy érzed szeret, de lehet, hogy csak azért mert szereted és bebeszéled magadnak. Nekem is vette el az eszem 15 évesen srác és csalódtam is jó nagyot. Ha úgy érzed, hogy fel vagy készülve egy kapcsolatra egy felnőtt emberrel, csak akkor menj bele.
7/10 anonim válasza:
Ismerek egy 22 éves lányt, aki összejött egy 15 éves sráccal. Hiába mondtuk, hogy nem lesz nagy jövője. Mindig azzal jött, hogy a srác éretten gondolkodik, meg minden. Pár hétig tartott össz-vissz, mert, ahogy a lány mondta, a fiú túlságosan is gyerek volt még. Ennyit az éretten gondolkodásról. Hiába gondolkodsz érettebben, mint a kortársaid nagy része, ilyen korban még rengeteg a 11 év korkülönbség, ha 29 lennél, ő meg 40 az más lenne, de így nagy jövőben ne reménykedj.
8/10 anonim válasza:
Úristen! Miért élünk ilyen romlott velejéig rohadt világban?! Könyörögöm A SAJÁT KOROSZTÁLYODBAN KERESS! Közel 10 év korkülönbség! Gratulálok mondhatom szép teljesítmény!
9/10 anonim válasza:
"Nagyon nagy bűn, ha egy 15 éves lány és egy 26 éves fiú egymásba szeretnek?"
Háhá ez jó volt. Ezt a poént vajon temetéseken is el lehet sütni?
10/10 anonim válasza:
Én már dugtam meg 15 évest is és 38 évest is.
Van korkülönbég. Egyik sem különb, mind hűséges szolga.
Szóval, ismerkedj, akivel akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!