Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ennyire zavarba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire zavarba olyankor?

Figyelt kérdés

Nemrég összejöttem egy fiúval. Ő az első barátom. Amíg csak kettesben találkozgattunk semmi gond nem volt.

De múltkor amikor az utcán sétáltunk nagyon rossz volt. Úgy éreztem, hogy mindenki minket néz, hogy mit csinálunk vagy hogy összeillünk-e stb. Teljesen zavarba voltam... a végén a fejemet is alig mertem felemelni... :D

Egy kisvárosba lakunk szóval itt elég sokan ismernek minket...

Miért zavar ez ennyire?

16/L 17/F

2009. júl. 27. 14:28
 1/5 anonim válasza:
81%
Nem tudom, de velem is ez volt a helyzet. Ha jól érzed magad a fiúval, pár hét alatt elmúlik ez az érzés, mert csak rá fogsz koncentrálni, nem a többi emberre.
2009. júl. 27. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Adj egy kis időt magadnak hogy megszokd ezt az új helyzetet. Pár hónap múlva el sem tudod képzelni hogy ilyen hülyeségeken miért járt az agyad.Én is így voltam
2009. júl. 27. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Jaaajjj,ismerős a szitu :-)

Amikor először mentem a barátommal ide-oda,gyorsétterembe vagy bevásárlóközpontba stb..úgy éreztem mindenki minket figyel :-)

Dehát gondolom te is megnézed azokat,akik veled szembe jönnek az utcán.Idővel elmúlik,lehet még magadnak is szoknod kell a helyzetet :-)

szia!

2009. júl. 27. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ezt az első kapcsolatomban éltem át. Két hónapig tartott, és minden alkalommal azt éreztem h mindenki minket bámul, és azt elemzi h összeillünk-e. Mi már nem vagyunk együtt, új partnerem van, vele sosem éreztem ezt. Tudod mi a különbség.

Az első barátomat nem szerettem, csak fellángolás volt az egész. Most viszont iszonyatosan szerelmes vagyok. És imádok vele lenni.

2009. júl. 27. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen izém sose volt.

Valahogy nem érdekel mások véleménye.

2009. júl. 28. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!