Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak ezen? Nem érzem magam normálisnak.
Két éve vagyunk együtt a barátommal és nagyon szeretjük egymást.Eddig még soha nem volt ilyen,de az utóbbi időben nagyon el kezdtem aggódni érte,de már betegesen.Hogyha nem válaszol az sms-emre,azonnal arra gondolok,hogy mi történhetett vele,miért nem ír vagy amikor találkozás után megyünk haza és késik msn-ről,akkor is állandóan aggódok,hogy biztosan valami történt.Félek,szorongok és nagyon féltem.Pedig tud vigyázni magára.Én is tudok.Nem vagyunk már gyerekek..
Miért érzem ezt?Egyáltalán van még valaki,aki ennyire aggódik és idegeskedik folyton?
ja, anyám.
ha nem vagyok otthon azthiszi meghaltam.
Szerintem teljesen értelmes viselkedés nincs vele semmi probléma, azonban kicsit majd azért tegyél vele valamit, mert a párodnak lehet problémát jelenthet. Szerintem próbálj ne mindig rosszra gondolni, foglald el magad, bízz benne, ne aggódj úgyis mindig minden rendben lesz. Nyugodj meg. Foglald el magad...Kösd le magad.
Egyé kérdés, segítség: david.szebell@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!