Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak a jelenlegi helyzeten? :S
Figyelt kérdés
Folyamatosan úgy bántjuk meg a másikat, hogy azt észre sem vesszük. Mi a megoldás? Hogyan legyen újra folyamatosan boldog közöttünk a kapcsolat?2012. aug. 24. 00:26
1/2 anonim válasza:
Az régen rossz hogy úgy bántjátok meg egymást hogy észre sem veszítek,...ha szeretsz valakit,érzed hogy megbántottad,mert ahogy kimodod "fáj" neked is...és ha folyamatosan ez van,akkor jobb lenne szakítani,ami nem megy azt nem elörtetni ,most erről eszembe jutott egy mondás: " A serelem olyan ,mint a fingás,ha erőltetik,szar les" bocs de ezt muszáj volt...
2/2 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. Fáj nekem is miután kimondtam, de el akarom kerülni, hogy gyakran mondjak neki olyat amivel bántom őt.
Viszont tettekkel, vagy cselekedetek hiányával is lehet bántani a másikat, az pedig az ő számlájára írható fel.
2012. aug. 24. 01:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!