Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl féltékeny? (lent)
A barátnőm, ahelyett, hogy velem beszélgetne, inkább elment számomra két vad idegen sráccal fürdeni, és dobálták őt a vízbe meg minden ( amit állítólag nem akart de mégsem szólt rájuk )... kicsit szomorú vagyok, hogy őket választotta helyettem... meg ugye bikiniben van és mikor dobják be még ugye véletlenül sem csusszan kicsit lejjebb vagy följebb a kezük... meg nem bírom elviselni, ha más srácok nyúlnak hozzá, és ő ezt jól tudja is, ennek ellenére még is ezt csinálta...
Vélemények?
16 F
Kill that bitch.
Dobd ki. Egyértelmáen elfogadhatatlan viselkedés,ha mondtad hogy neked ez nem fekszik,hogy msok tapizzák,akkor vagy téged nem vesz,komolyan,vagy csak félredug.
Aztán meg ahoz hogy,jaj én szegény,nem vagyok balf@sz kommenteddel telesírod az oldalt,hogy most szomorú lettél,hát öcsém megvigasztallak: Így is hatalmas balf@sz vagy. A Nőd a hülye te meg itt nyafogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!