Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az oka annak, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy a párom állandóan töröl iwiw-ről?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Először akkor törölt, amikor szakítottunk, aztán mikor újra összejöttünk, akkor megemlítettem neki, hogy mi lenne, ha újra felvenne. Akkor fel is vett, de amikor nem veszem észre, titkon töröl. Aztán persze észreveszem, szólok, akkor visszavesz, de megint töröl. És olyanokkal indokolja, hogy jaj, nem foglalkozik ő az iwiw-vel, nem foglalkozik ő ilyenekkel, azt se tudja, mikor volt fenn utoljára (persze, többször lebukott, hogy aznap, vagy nemrégen, mert az iwiw kiírja, de ilyenkor nem válaszol erre semmit). Mire véljem ezt a viselkedését?
2009. júl. 27. 13:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem fölösleges ezen aggódni. Minek foglalkozol ilyennel?
2009. júl. 27. 13:23
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Az egyik bnőmnek a barátja is folyton ezt csinálja. Igazából nem nagyon tudom az okát :D

Talán ilyen mániájuk az iwiw-vel való szórakozás,más dolga sincs. De lehet, h nem akarja , h melássa valaki h ismerősei közt vagy.Fogalmam sincs. Ne foglalkozz vele, majd megunja.

2009. júl. 27. 13:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem megy fel, hogy tud kitörölni? Lehet, hogy nem akarja, hogy valaki lássa, hogy veled van? Van közös kép feltéve neki rólatok a profiljában? Mert ha van, akkor biztos, hogy nem titkolódzik.
2009. júl. 27. 13:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Nincs. Még soha nem tett fel rólam képet sehova.
2009. júl. 27. 13:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 13.24-eshez. Nem akarja, hogy lássanak az ismerősei között. Vagy meg tudjátok beszélni, vagy útilapu.... szerintem.
2009. júl. 27. 13:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel regisztráltként így is úgy is láthatod az ismerősei adatlapját, az ok csak olyasmi lehet, ami összefügg azzal, hogy mi a különbség aközött, hogy "ismerőse" vagy és aközött, ha nem. Két dolog van: 1. Mások előtt nem vállalja fel, hogy ismer, 2. Nem akarja, hogy lásd, hogy mit ír ki az üzenőfalra.

Szerintem gerinctelen dolog pont azt törölni, aki a párom, főleg ilyen handabandával körítve. Én ilyesmin rendesen megsértődnék. Tuti a párom egynél többször nem tenné meg velem.

2009. júl. 27. 13:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik vagyok: valamit sumákol előtted, nem akarja, hogy tudják, hogy jártok vagy ismeritek egymást...miért nem kéred meg, hogy tegyen fel rólad egy képet? A reakciójából úgyis kiderül, hogy titkol-e valamit.
2009. júl. 27. 13:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz, valami nagyon bűzlik, főleg, hogy a képedbe hazudik. Valamiért nem akar vállalni téged, és ez irdatlan nagy szemétség. Ha tényleg szeretne és veled akarna lenni, akkor elképzelhetetlen lenne ilyesmi a részéről annál is inkább, hogy nem igazán lehet wiwen "véletlenül" törölni valakit. Vaj van a füle mögött, de vastagon.
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg van más lány is a dologban...
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem (már bocs) szimplán agyilag zokni. Én inkább más után néznék, aki kevésbé süsü.
2009. júl. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!