Az iwiw állandóan kidob egy kis ablakot, egy hibára hivatkozik, és ezután nem lehet vele semmit sem kezdeni, kezelhetetlen lesz az egész böngésző, ha kiikszelem vagy leokézom utána újra bedobja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 08:48
1/2 anonim válasza:
Tegnap ezzel én is találkoztam, de nem tudom, hogy mitől lehet. Úgyhogy érdekelne engem is...
2/2 anonim válasza:
Én is találkoztam vele tegnap. Biztos a sok hülye, hasznavehetetlen alkalmazás miatt van. Amióta "fejlesztették" az oldalt nagyon nem szeretem már, pár napja az üzenőfalra is huszadszorra sikerült kiírnom egy üzenetet.:S
Teljesen elvesztette azt a tuladonságát az oldal, amire eredetileg hivatott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!