Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom állandóan interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom állandóan interneten ismerkedik más lányokkal, levélváltás, iwiw bejelölés, aztán msn. Nem árt egy kapcsolatnak, ha ezáltal ilyen gyakran megmérettetik más ellenfelek által?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 23:32
1 2
 1/11 Moszuke ***** válasza:
100%

de

megoldás: szakíts

2010. szept. 30. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
De igen, árt. Hagyd el a pasit.
2010. szept. 30. 23:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Szakítani nem szeretnék.Nagyon szeretem. Tudom, hogy a maga módján ő is engem, különben nem lenne velem már három éve.
2010. szept. 30. 23:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én volt barátom is ezt csinálta. Megkérdeztem, hogy miért, amikor erre rájöttem. Mindent tagadott. Rá két hétre dobott engem.

Vagyis: Ha már ilyeneket csinál, egyértelműen annyi annak a kapcsolatnak. Lépj minél előbb túl rajta...

2010. szept. 30. 23:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is szeretett a magamódján mégis megcsalt 10 év után.....
2010. szept. 30. 23:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én barátom is bejelölgetett mindenféle nőket az iwiwen. Én nem foglalkozom vele. Arról nem tudok, hogy társalogna is velük, de igazából nem érdekel. Nem tekintem ellenfeleknek ezeket a csajokat. Én vagyok az Ő Királynője, és innentől kezdve nem zavar, ha másokkal is beszélget.
2010. okt. 1. 00:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Az nem gáz, ha egy olyan csajt jelöl be akit ismer, legalább felszínesen. De ha képes csak azért felmenni egy közösségi oldalra, hogy ismeretlen nőket jelölgessen be, -csak mert tetszenek neki kép alapján- ott már nagyon nagy bajok vannak. Én a helyedben megbeszélném ezt vele és ha továbbra is ezt csinálná, elhagynám.
2010. okt. 1. 00:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez baj!

Az én párom is ezt csinálta, én is áltattam magam, hogy hát akkor is én vagyok a szerelme. Persze amíg, három hete, három év után egyik napról a másikra azt mondta: szevasz. mert talált valakit. idő kérdése csak olyankor, hogy meddig húzzátok még

2010. okt. 1. 07:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Jajjjaj drága!A /volt/párom is fent van ilyen társkereső oldalon és azt mondta letörölte magát csak az a helyzet h én beléptem arra az oldalra és amikor megláttam mi van fent leestem a székről!Nem mondtam el neki nem csináltam problémát és tegnap este azt mondta h ismerkedni akar ugyhogy legyen vége!Ha már ilyenekre regisztrál és még ismerkedik ott már vége csak te egy biztos pont vagy neki ha jön valaki akkor te már nem kellesz neki!4éves kapcsolatom ment tönkre és az életem is egyben..Tényleg ilyenkor mi a teendő,hogy éljem túl?
2010. okt. 1. 08:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha egy kapcsolatban valamelyik fél már neten vagy bárhol ismerkedik, akkor az már a vége felé közelít, tökmindegy hogy mióta vagytok együtt. Ha én szeretnék valakit, akkor nem nézelődnék a neten.
2010. okt. 1. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!