Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal a sex nem működik!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pussybaby kérdése:

A párommal a sex nem működik! Mi lehet a baj? Többi lenn .

Figyelt kérdés
Én mindig elvezetem a csúcsra vagy belém élvez , de nekem nagyon nagyon ritkán van orgazmusom , elég sűrűn csináljuk minden pózba ,gyorsan, lassan és mégsem tudok elélvezni ! mi lehet a probléma ? értelmes válaszokat várok.

2012. aug. 30. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
A méretek és a lelki ráhangolódás rendben van?
2012. aug. 30. 20:16
 2/6 A kérdező kommentje:
hát a mérete elég jó ! jól belém hatol mindig , ezért nem tudom mi lehet a probléma !
2012. aug. 30. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Mondd el neki vagy vezesd rá arra, ami neked jó. Ha a saját testedet megismerted, akkor rá tudod vezetni a párod is arra, hogy mitől lenne jó neked.

Ha ezzel megvagy és még mindig nem működik a dolog, akkor nem kívánod őt eléggé...

2012. aug. 30. 20:19
 4/6 A kérdező kommentje:
kívánom én teljesen , mindig jól benedvesedek ! de megpróbálom tanácsod ..
2012. aug. 30. 20:47
 5/6 anonim válasza:
A kukit a nuniba kell dugni!
2012. aug. 30. 21:05
 6/6 Tóthné Baksa Éva válasza:
Bocsi,de a partnerednek nincsen szexuális kultúrája. Neki úgy látszik a leirtak alapján,hogy csak saját maga fontos!! Nem figyel arra,hogy nekd is jó legyen. Az előjáták követelmény. Sokan azt hiszik tévesen,bocsánat most alpári leszek bedúgják és attól elélvezik a nő nagy tévedés. Van a G pont. Nem hallottál róla??? Te irányits és mozogj úgy,hogy érintve legyen az a bizonyos G pont. Akkor te is ejuthatsz a csúcsra,persze minden zavaró dolgot ki kell zárnod. Sajnos mi nők másra is gondolunk akkor nem úgy minta a férfiak.Kivánok neked minden jót!
2012. aug. 30. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!