Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác aki egyedülálló és mégis vágyik kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Szóval olyanok aki átlagon felül jól néznek ki sportosak nincs önértékelési problémájuk,nem itt siránkoznak hogy miért foglaltak a jó csajok,van önálló,gyakorikérdések.hu tól független életük,de mégis olvassák ezt az oldalt;és nagyon sok csajt megkaphatnának ha akarnák?Éreztek néha olyat hogy de jó lenne átölelni valakit,hozzábújni valakihez beszélgetni mélyebben valakivel,stb?2012. aug. 30. 19:15
11/24 anonim válasza:
aha és hamár ekkora igényeid vannak, hogy jolnézzenki ,bárkit emgkaphat, de ne is siránkozzon soha...
te mitnyújtasz cserébe?
mert ha egy átlag csajvagy, nemértem az elvárásokat...
12/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok átlag csaj,és tényleg nem egóból mondom.És egyáltalán semmi közös nincs bennem az átlagos,nagyigényű viszont hatalmas ribanc csajokban.
2012. aug. 30. 19:47
14/24 A kérdező kommentje:
Aki akar írhat privit:)
2012. aug. 30. 19:55
15/24 anonim válasza:
én bele illek abba amit leírtál
de mondjuk leírhatnád h merre laksz mert én pl. semmiképpen nem 1 neten beszélgetős távkapcsolatra vágyom 22F
16/24 anonim válasza:
Ha nem 17 lennél még írnák is, de így nem:) Első válaszoló voltam.
17/24 anonim válasza:
Én 27-30ig keresek ilyet :D de én kiegészíteném azzal, hogy kell a biztos munkahely és különlakás a szülőktől....(nem, nem vagyok pénzéhes,de én is külön lakom és dolgozom és nem szeretnék megint anyuci pici fiát)
18/24 anonim válasza:
évek óta csak távkapcsolatom van, semmi probléma nicns, mindnekinek megvana maga szabadsága, tökéletesne élvezhető :D
22/F nek...:)
19/24 anonim válasza:
Ja, nem társkeresőzöl, nehezen hiszem el. Amúgy miért ilyen elnézőek a modik , csak, mer tlány, nem látjátok, hogy e egy hirdetés?!
Ilyen alapon én is írhatnék ki egy kérdést burkoltam. ÍRjatok lányok! Ismerkedni szeretnék!
20/24 anonim válasza:
lehet a modik is fűzik..::D honnan tudod..:D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!