Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja szeret, de ha külön vagyunk nem keres. Miért?

Figyelt kérdés
Négy hónapja vagyunk együtt a párommal, minden tökéletesen működik. Órákig tudunk beszélgetni, órákat töltünk az ágyban is, teljesen egy hullám hosszon vagyunk. Szóval minden tökéletes. Lenne. Egy aprócska dolog van, ami nagyon zavar. Ha nem találkozunk három napig (pl. ő is elutazik, én sem vagyok itthon), az idő alatt fel sem hív, üzenetet sem küld. Tehát ha megbeszéljük, hogy holnap, holnap után dolgunk van, találkozzunk csütörtökön, akkor az biztos, ő sem kedden, sem szerdán nem fog jelentkezni, de ha csütörtökön jön, olyan, mintha sosem váltunk volna el. Ugyanúgy bókol, szeretget, bújik, ölelget, érzem, hogy imád, hajnalig beszélgetünk… Miért van ez? Olyan, mintha nem is léteznék a számára, amikor külön vagyunk. Ez vajon tényleg így van? Vagy ez így természetes, és egyszerűen csak „férfiból van”?
2009. júl. 27. 10:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez így van nem vagyunk egyformák. Mi sem telefonálunk, sms-zünk minden nap. Igaz naponta váltunk emailt, de ha nem akkor sem lenne gond. Mivel tudom, hogy akkor is hiányzok neki ha épp nem találkozunk.
2009. júl. 27. 11:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ezer éves kérdés, de TEJÓISTEN!!!

Nálam ugyanez a szitu....ordítanék legszívesebben...még a szerelmes sms 3 év után is stimmel.... :D

2012. nov. 7. 21:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is pont ezen rágódok :D

Az első kapcsolatomban gyakorlatilag sülve-főve együtt voltunk, vagy ha nem, akkor cseteltünk. 2 évig tartott, 5 hónapja ért véget, pár hete jöttem össze a jelenlegi párommal, és ő egészen más. Keres minden nap, de sokkal ritkábban találkozunk (heti 2-3) és kevesebbet is beszélünk mikor nem vagyunk együtt mint a korábbi párommal. Aggódtam, hogy talán nem is szeret... De akkor úgy tűnik Ő egyszerűen ilyen ;) És jobb is így, mert van időm magamra, nem fojtjuk meg egymást. Csak meg kell szokni, hogy, ettől még szeret, és jobb is egy ilyen kapcsolat, mintha függőivé válnánk egymásnak :)

19N

2015. aug. 1. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!