Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja szeret, de ha külön vagyunk nem keres. Miért?

Figyelt kérdés
Négy hónapja vagyunk együtt a párommal, minden tökéletesen működik. Órákig tudunk beszélgetni, órákat töltünk az ágyban is, teljesen egy hullám hosszon vagyunk. Szóval minden tökéletes. Lenne. Egy aprócska dolog van, ami nagyon zavar. Ha nem találkozunk három napig (pl. ő is elutazik, én sem vagyok itthon), az idő alatt fel sem hív, üzenetet sem küld. Tehát ha megbeszéljük, hogy holnap, holnap után dolgunk van, találkozzunk csütörtökön, akkor az biztos, ő sem kedden, sem szerdán nem fog jelentkezni, de ha csütörtökön jön, olyan, mintha sosem váltunk volna el. Ugyanúgy bókol, szeretget, bújik, ölelget, érzem, hogy imád, hajnalig beszélgetünk… Miért van ez? Olyan, mintha nem is léteznék a számára, amikor külön vagyunk. Ez vajon tényleg így van? Vagy ez így természetes, és egyszerűen csak „férfiból van”?
2009. júl. 27. 10:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
engemis érdekelne a válasz!!! nekemis volt 1 barátom, és nekem hiányzott napközbe az sms, v h felhivjon, ha jött msnre este, elvoltunk és mondta h talizzunk, de napközbe ejtve volt rám, és találkozás után meg egy smst semm kaptam h pl: jóléreztem veled magam mg stb.. ezek nekemis hiányoztak
2009. júl. 27. 10:29
 2/13 anonim ***** válasza:
54%

hát ha nekem csak ennyi bajom lenne h nem keres a pasim két napig....:D !!

mond meg neki h neked jol esne ha néha megcsörgetne irna egy sms t h hiányzol neki! de amugy te szoktál neki irni mert ha te sem akkor azért nem ir ö sem

2009. júl. 27. 10:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, eleinte még írtam neki, és válaszolt is mindig, volt hogy 15-20szor váltottunk sms-t, tehát ha keresem, azonnal válaszol, és akkor írja, hogy úúúúúúgy hiányzol, de magától soha. Nem értem a férfiakat, esküszöm :)
2009. júl. 27. 10:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Célirányosan végzi a feladatait.Gondolom sok a dolga, amikor nincs veled intézi az egyéb dolgait és nem akarja a figyelmét megosztani.Ha neki állna beszélgetni a lényeges dolgokat hosszabb idő megbeszélni, az, hogy hogy vagy?, köszi jól, azt meg tudja.A férjemmel 20 éve vagyunk együtt, de soha nem hívogatjuk feleslegesen egymást.Vannak akik 15 percenként hívják egymást, szerintem ez függőség.Nyugodj meg nem felejt el.
2009. júl. 27. 10:32
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! :)

Csak tudod, az előző páromnál megszoktam, hogy reggel mire felébredtem már ott volt az első "jó reggelt szerelmem" üzenet... Még 3 év után is... És most ez egy kicsit furcsa így, hogy olyan, mintha nem is lennék neki, ha külön vagyunk.

2009. júl. 27. 10:36
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
A végén rátapintottál a lényegre: Férfiból van. Mi is így voltunk a barátnőmmel. Ha írt akkor én is írtam, s ha nem akkor nem. Én azért nem írtam, mert mindig az az érzésem, hogy van jobb dolga is neki, minthogy írogasson nekem. Mindig bennem van, hogy zavarok.
2009. júl. 27. 10:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia:)mi sem hivogatjuk,és nem irogatunk egymásnak feleslegesen,csak ha valami fontos dolog van!A párom kollegáját a csaja 10percenként hivja:hol vagy?mit csinálsz??ez elég ciki,és idegesitő lehet a pasi számára!

Engem is zavarna,és ha hapsi lennék az ilyen csajt elküldeném a p*csába!!

2009. júl. 27. 10:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Jajjmááár! Nem azt mondtam, hogy tíz percenként ellenőrizgessük egymást! :) Csak néha - mondjuk a 3 nap alatt egyszer - jól esne, csak annyi, hogy hiányzol. Na, mindegy végülis. Kicsit azért megnyugtattatok :) Köszi szépen.
2009. júl. 27. 10:56
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Ez a természetes. Vannak párfüggők, kapcsolatfüggők és olyanok, akiknek egy korábbi párjuk volt az, így Tőle megtanulták, hogy a kapcsolatot állandóan "ápolgatni" kell. Ez persze nem baj, vagy betegség, csak egy tünet. ;o)

Két felnőtt, önálló és fejlett egyéniséggel rendelkező ember között attól, hogy szeretik egymást, még nem kell, hogy állandó kapcsolat legyen. Ez a gyerekekre, vagy azokra a felnőttekre jellemző inkább, akiknek a fejlődésében törés volt gyermekkorban. Ez sem baj, vagy elítélendő, a legtöbb embernél történik ilyen, csoda inkább az, ha nem. Így aztán kinek milyen jellemvonásai vannak felnőttkorban, ki a pókoktól fél, ki a madaraktól.

Összefoglalva, semmi baj nincs ezzel, a párodnak ettől még hiányzol, csak nem tartja fontosnak, hogy ezt azonnal közölje, mielőtt együtt lehetnétek. Én is ilyen vagyok. Mi értelme lenne tovább keseríteni a dolgot? Majd, ha együtt leszünk, elmondom, hogy mennyire hiányoztál, és akkor már meg is tudlak ölelni, vigasztalhatlak is, ha arra van szükség. Telefonon keresztül én ezeket olyan hamisnak, pótléknak érzem. (Persze az is lehet, bennem van a hiba.) ;o)

2009. júl. 27. 10:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ezek szerint csak az a bibi, hogy mások vagyunk. Vagyis máshogy közelítjük meg a dolgokat. Hát, ha csak ennyi, akkor minden oké! Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat!
2009. júl. 27. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!