Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most leszek elöször lányal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most leszek elöször lányal és nem tom hogy fogjuk el kezdeni a szexet elöször csak 1 2 hétig beszélgesünk aztán utána a lényeg?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont tizenkét hétig akarsz vele beszélgetni? ;)

Egyébként ez úgyis adni fogja magát. Nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de érezni fogjátok mind a ketten, mikor jött el az idő. Csak ne parázz rá, ne legyél ideges, add önmagad, és hidd el, egyszer csak azt fogod észre venni, hogy az ágyban vagytok :)

Sok sikert!

2009. júl. 27. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Nem 12 hétre értette, hanem 1-2 hétre. :D

Válasz: Az neked nem gyors egy kicsit? legalább 1-2 hónapig kéne járni, nem 1-2 hétig...

2009. júl. 27. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem eloszor járjatok egyutt iskolába, megtanultok írni aztán utána már foglalkozhattok mással is :)
2009. júl. 27. 10:59
 4/8 anonim válasza:
szia ha már jártok akor amikor ketesbe vagytok kérdez rá finomat hogy te szeretnéd ha azt mondja hogy igen akor gyerünk ha nem akkor még szerintem hagyad egy kicsit
2009. júl. 27. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kérdezz rá. Számomra nincs annál kiábrándítóbb, ha megkérdezi egy pasi, hogy akarom-e. Hát ha akarom, akkor az úgyis biztosan látszik+érzi is. Ha meg még nem akarom és ennek ellenére megkérdezi, akkor nem egy hullámhosszon vagyunk. Különben meg, ha még nem akarja, amikor te, úgyis leállít, mielőtt jobban belemelegednél. 1-2 hétnél azért tényleg többet kéne várni. Minimum 1-2 hónap. A "lényeg" előtt meg érdemes a petting. Nem kell azonnal lerohanni. Arra vannak bizonyos hivatásosak...
2009. júl. 27. 11:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem az első pasimmal 2 hónap után feküdtem le mert már nagyon akarta a dolgot. Én is akartam de én még szeretem volna húzni a dolgot de végül is bele mentem. De ez nagy probléma volt mert utána már csak állandóan szexelni akart. Nem lehetett vele semmilyen programot csinálni. Úgy hogy 6 hónapig jártam vele összesen. Azóta meg találtam az igazi nagy szerelmemet aki szeret engem és nagyon jól el vagyunk és minden programban benne van. :-)))

L/19

2009. júl. 27. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy olyan dolog, hogy petting, először nem árt megismerni a másik testét.
2009. júl. 27. 12:12
 8/8 A kérdező kommentje:

hali

köszi a tanácsotokat azért én több hétre gondoltam

2009. júl. 30. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!