Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez megcsalásnak számít?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít? (folyt lent)

Figyelt kérdés
itt gyakorin beszélgettem egy lánnyal hogy mit tanul hova megy tovább ennyit meg elötte egy másikrol hogy ilyen szexröl de vicceltünk én nem gondoltam komolyan
2012. aug. 30. 00:38
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Meg hogy kivered az sem ? :( nem gondoltam komolyan csak hülye kedvemben voltam!
2012. aug. 30. 00:46
 12/35 Mókusgyilkos ***** válasza:

ez nem flört.. THIS IS GYIK!!!!!!!!!

a flört nem megcsalás ellenben ha van bnőd hanyagolhatnád.

13/35 anonim ***** válasza:
Ha ott lett volna melletted gondolom nem álltatok volna meg ennyinél! Te ,hogy érzed? Valahol azt mondták a szívében is meg tud csalni az ember!
 14/35 anonim ***** válasza:
A férfiak többségénél a csók, szex, szóval testi érintkezés számít megcsalásnak, a nőknél viszont az érzelmi kötődés is megcsalásnak számít (a tudósok szerint). Én nő vagyok, de szerintem nem számít annak.
2012. aug. 30. 00:47
 15/35 A kérdező kommentje:
dehogyisnem :) nagyon szeretme én nem vagyok ilyen aki megcsalja a másikat :) de akkor nem az ugye?
2012. aug. 30. 00:48
 16/35 anonim ***** válasza:

a maszturbálás is megcsalás szerinted?:OOO dehogyis, felejtsd el xD ekkora hülyeséget

a flört sem az, de azért hanyagold ha van csajod

17/35 anonim ***** válasza:
nem az nyugi :)
 18/35 anonim ***** válasza:
a fizikai érintkezés az a tényleges megcsalás:D ez csak szimplán rohadt szarul esne a csajodnak ha rájönne..
 19/35 A kérdező kommentje:
tudom tudom :( de csak vicceltem és ténleg nem vagyok olyan :) nem tudom hogy lehet a másikat megcsalni csak most ezért érzem magamat szarul hogy az e vagy ne és hogy elmondjam e neki vagy ne?
2012. aug. 30. 00:49
 20/35 anonim ***** válasza:
szóval megcsaltál te szemétláda?!
2012. aug. 30. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!