Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy házasságban a csók is megcsalásnak számít?
A férjem bevallotta,hogy a múltkor,amikor elment a haverokkal szórakozni, csókolózgatott egy nővel. Nem szokott amúgy gyakran eljárogatni nélkülem. Ti ezt hogy fogadnátok? 12 éve vagyunk házasok.
36/N
Én ugyan házas nem vagyok, csak egy 5 éves kapcsolatban élek, de nekem ez így is megcsalásnak számítana...de ahány ember annyi vélekedés erről...van akinek csak a szex megcsalás, de olyan is olvastam más fórumokon, hogy valakinek csak az ha érzelmileg is vonzódik a másik félhez...ezt mindenkinek magában kell eldönteni hogy minek mekkora súlya van...
N22
Ugyan én ezt megcsalásnak venném, de nem egyenértékű azzal, amikor kapcsolata van. Ha bevallotta, akkor valószínűleg őt is bántja a dolog, különben csak elsiklott volna felette, és te nem is tudnál róla, aztán mindketten elfelejtenétek.
Azért mondjuk egy csókért felesleges lenne iszonyat patáliát csapni és mindenkinek elmondani, hogy mekkora mocsok a férjed, aki megcsal...
Beszéljétek meg, mondd el, hogy neked ez nagyon rosszul esett, jó alkalom arra, hogy elbeszélgessetek arról, hogy esetleg nem hiányzik-e valamelyikőtöknek valami a kapcsolatból, esetleg több szabadság, izgalom...stb, bármi. De nem kell belőle nagy ügyet csinálni, csak egy jó ürügy egy mélyebb beszélgetésre, amivel megelőzhetitek, hogy komolyabb bajok is legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!