Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hulyitett vagy mivan?
ma már kiirtam ezt a kerdest de csak 2 valasz jott.
megismertem egy fiut. beszelgettunk facebookon es beillesztette az egyik kepemet es odairta h 'uu de szexy.*-*' meg irta h megnezne melltartoba... ugy volt h talizunk de lekellett mondanom...egyik nap osszefutottunk es engem nezett es mosolygott raam baratnom azt mondta h vegignezett hatulrol..tegnap rairok es bunkozott meg minden...szinte mindennap mas lanyokkal talizgat...most hulyitett vagy tetszem nekii?nekem o nagyon tetsziik!! normalis valaszokat.
14l
14 évesen pasizzon,de ne menjen túl messzire.
Ha szeretne téged olyasmit írt volna hogy a szemeid nagyon tetszenek neki.Vagy olyasvalamit ami nem túl intim.
De úgy látom ő csak a testeddel van elfoglalva,emellett más lányokkal is.
Nos ezek fényében szerintem tudod mi a véleményem.
szerintem kb. úgy van vele mint én:) ismerkedik, de nem akar komoly dolgot. én lány létemre szinte mindennap más fiúkkal találkozok(viszont van akivel előtte tisztázom, hogy csak baráti találkáról lehet szó):) ismerkedek és kész :)
amúgy ettől még nem vagyok ribanc, még mielőtt valaki belém kötne:)
15/L
Hogy már ne legyen az.:)
Vagy lehet csak a szája nagy és mások(haverja) elött akar evvel a 0-ás dumával bevágódni.
Szard le aztán kész....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!